Doina Teodoru s-a învățat să mânânce cu ștaif culinar. Deja a vizitat localul unui prieten apropiat

Actriței Doinei Teodoru îi plac mâncărurile din restaurantele cu ștaif și recent a fost fotografiată în prezența unui alt bucătar, e vorba de patronului restaurantului Senviș din zona Floreasca.
Cei doi au fost imortalizați când se îmbrățișau, iar zvonurile despre o posibilă idilă au început să apară.
Frumoasa actriță s-a amuzat când a fost combinată cu bucătarul Gabriel Dima și pentru că a vrut să lămurească toată situația, a explicat totul, printr-un mesaj pe contul de socializare. Mai mult, a recomandat cu entuziasm restaurantul patronului și prietenului ei pentru deliciile sale culinare.
„Ia uite, @gabrieldima, prietenii de la cancan ne-au oferit un mini album memorabil. Tot n-aveam poze împreună.
„Hai să lămurim situația, ca să nu mai fie speculații. Gabriel nu e iubitul meu, dar dacă s-a tot pus spotul pe această locație, mergeți să mâncați la @senvis.ro. E delicios”, a fost mesajul Doinei Teodoru pe rețeaua de socializare.
Chef Gabriel Dima, descris de presă ca având o asemănare fizică izbitoare cu Scărlătescu, deține un local apreciat pentru meniul său fusion, care combină ingrediente proaspete cu influențe internaționale.
Apropiatii spun că tocmai această pasiune comună pentru mâncare sănătoasă i-ar fi apropiat rapid pe cei doi, transformând o simplă cunoștință într-o prietenie.
Motivul despărțirii dintre Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu s-a aflat încă, dar a fost cu atât mai șocant cu cât celebrul bucătar o ceruse de soție și-i dăruise inelul.
„Inelul l-a primit. Aici, în București, într-un restaurant. Ne întorsesem de la Roma, eram pe ceartă, pe scandal. Că așa e la noi, când începe cearta, e ceartă. Suntem două firi foarte asumate. Eu vreau ceva, ea vrea altceva. Suntem diferiți total”, a povestit Cătălin Scărlătescu în podcastul Acasă la Măruță.
Vrei să critici sau să lauzi ceva? Atunci nu ezita să ne scrii în Comentarii! Exprimă opinia într-un limbaj civilizat!
Jurnalistă cu peste 20 de ani de experiență, a debutat ca redactor la cotidianul Tineretul Liber, apoi a contribuit la dezvoltarea altor proiecte. A scris pentru „Evenimentul Zilei”, „Curentul”, „Monitorul de București”, revistele „Felicia” și „Taifasuri”. Din anul 2021 este activă pe site-ul Rețete și Vedete. La toate publicațiile enumerate a publicat articole pe actualitate, lifestyle, monden, medicină naturistă, sănătate, reportaje, religie, horoscop, editoriale.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook