Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu fără margini. „Părintele stand-up-ului românesc” a dat vestea tristă: „Adio până ne revedem!”

Doliu fără margini. „Părintele stand-up-ului românesc” a dat vestea tristă: „Adio până ne revedem!”
De ani buni, Teo este preferatul românilor, cărora le alungă problemele cu glumele sale. Astăzi, comediantul nu se mai poate opri din plâns.

Dintotdeauna, Teo a încercat să-și alunge gândul că poate rămâne fără tată. Dar cu soarta nu te poți juca. Unul dintre cei mai buni artiști de stand-up, plânge fără oprire.

Cunoscut ca și „părintele stand-up-ului românesc”, Teo, pe numele său real Claudiu Mihail Teohari, trece prin momente cumplite. Tatăl comediantului, Nicolae Teohari, a trecut la cele veșnice. Comediantul a dat vestea pe contul său de socializare, printr-un mesaj tulburător și o fotografie cu părintele, colonel aviator, pe care l-a iubit enorm.

Teo și tatăl său, trecut la cele veșnice…

Fanii au fost alături de vedetă și i-au transmis sincere condoleanțe. „Așa vreau să te țin minte și îți mulțumesc pentru tot. Contactează turnul de control și anunță ultima aterizare, colonel aviator Nicolae Teohari. Adio până ne revedem”, a fost mesajul scurt al comediantului.

Fanii i-au fost alături și l-au încurajat

”Sincere condoleanțe și putere vouă, celor rămași” / ”Condoleanțe Claudiu, drum lin domnule N. Teohari!”, ”Să fii mândru de cel care a fost tatăl tău. Condoleanțe!” / ”Condoleanțe și stay strong, man”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Teo le-a primit de la fanii săi.

Teo și-a început cariera într-o cafenea

Actor consacrat de stand-up și jurat la emisiuni de divertisment, Teo s-a impus prin talentul cu care a fost înzestrat de Divinitate. Și-a început cariera la cafeneaua Deko și ulterior a devenit cunoscut în toată România cu momentele sale fantastice de pe Youtube. În timp a ajuns să fie considerat părintele” stand-up-ului românesc. Teo este absolvent al Colegiului Național Bilingv ”George Coșbuc” și al Academiei de Studii Economice din București. El a scris pentru ziarul școlii și a cântat într-o trupă rock.

Teo își deschide restaurant. Foto: Facebook

Își deschide restaurant

Cu doar câteva ore înainte de vestea tristă, soția lui Teo, Melinda Teohari a postat pe contul de socializare un mesaj în care și-a anunțat fanii că au găsit un spațiu unde vor face un restaurant care se va deschide pe data de 1 decembrie. „Avem locușor nou pentru o cârciumă nouă. DUMICAT. Mâncare cinstită și spriț cu sifon printre altele. Sunt un kilometru de entuziasmată. Gata, v-am anunțat, acuma ma duc la șantier. Official opening 1st of December. Save the date”, a fost anunțul soției lui Teo.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre