Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu imens în viața unei cunoscute vedete. Doar moartea i-a despărțit în iubire

Doliu imens în viața unei cunoscute vedete. Doar moartea i-a despărțit în iubire
Să ghicești ce se întâmplă în spatele ușilor închise este o misiune grea. Povestea de dragoste a acestei cunoscute vedete s-a încheiat prematur.

Doar moartea i-a despărțit în iubire, iar acum vedeta trăiește un doliu imens. Îndrăgita actriță Sandra Bullok și-a pierdut sufletul pereche. Bărbatul care i-a stat alături ani îndelungați a murit pe 5 august, la doar 57 de ani, după o luptă de trei ani cu SLA (scleroză laterală amiotrofică), o afecțiune neurogenerativă debilitantă cunoscută și sub numele de boala Lou Gehrig.

Bryan Randall, partenerul din ultimii ani ai Sandrei Bullock, alături de care vedeta și-a crescut copiii, a murit la 57 de ani

„Bryan a ales de timpuriu să păstreze privată călătoria sa cu SLA – a declarat familia sa pentru revista People – iar noi, cei care am avut grijă de el, am făcut tot ce am putut pentru a-i onora cererea. Suntem extrem de recunoscători doctorilor neobosiți care au navigat cu noi prin peisajul acestei boli și asistentelor uimitoare care au devenit colegele noastre de cameră, sacrificându-și adesea propriile familii pentru a fi alături de a noastră”.

Doliu imens pentru Sandra Bullock

Partenerul de lungă durată al Sandrei Bullock, Bryan Randall, a fost descris de aceasta ca fiind dragostea vieții ei, iar acum a murit. Povestea lor însă va rămâne și va fi spusă.  Sandra Bullock și Bryan Randall s-au întâlnit exact ca într-un scenariu de comedie romantică în urmă cu aproximativ opt ani. Vedeta, care era mama singură a unui băiat, adoptat după divorțul de primul ei soț, l-a angajat pe Randall să fotografieze petrecerea aniversară a puștiului care împlinea cinci ani.

Sandra Bullock și Bryan Randall s-au cunoscut la petrecerea aniversară a fiului adoptat al actriței, unde aceasta l-a angajat pe bărbat să fotografieze

La petrecere s-au îndrăgostit. A fost evident că se potriveau perfect. La scurt timp după, au început să iasă la întâlniri. Randall a fost partenerul ei la nunta lui Jennifer Aniston și a lui Justin Theroux în luna august a aceluiași an, iar în anul următor s-a mutat cu Bullock în Los Angeles. Erau abia la primele întâlniri când ea i-a dezvăluit că o adoptă pe Laila.  Numindu-l pe Randall „un sfânt”, ea și-a amintit cum i-a spus că familia ei se mărește.

„I-am spus: Aduc un copil acasă, când mă întorc de la Toronto!”, a explicat ea.  „Era atât de fericit, dar era și speriat. Vestea a fost ca un buldozer”, a continuat vedeta. Ea a continuat să-l laude pe Randall ca un exemplu minunat pentru copiii ei, unul care este „foarte creștin” și oferă un mod foarte diferit de a privi lucrurile.  „Nu sunt întotdeauna de acord cu el și el nu este întotdeauna de acord cu mine”, a adăugat ea, „dar (…) el este exact părintele potrivit pentru ei”.

Vedeta a trăit cele mai frumoase momente din viață alături de iubitul ei

Vedetă de cinema premiată cu Oscar, Bullock a păstrat multă discreție asupra vieții sale private, mai ales de când s-a cuplat cu Randall – care nu este o vedetă și, prin urmare, naviga într-un univers diferit. „Viața mea era deja pe drumul cel bun, i-a spus ea Jadei Pinkett Smith în 2021, în emisiunea Red Table Talk, și iată această ființă umană frumoasă care nu vrea să aibă nimic de-a face cu viața mea, dar [a fost] ființa umană potrivită pentru a fi acolo”.

Tatăl unei fete dintr-o relație anterioară, Bryan Randall a fost o figură paternă perfectă pentru cei doi copii adoptați de actrița laureată cu Oscar

După cum a precizat chiar Bullock, Randall era un tip obișnuit („un sfânt”, așa cum l-a numit ea, „evoluat la un nivel care nu este uman”), înainte de a deveni evident în 2016 că formau un cuplu. Chipeșul fotograf profesionist din Portland, Oregon, făcuse și modeling în trecut, apărând inclusiv în paginile revistei Vogue. O sursă a declarat pentru E! News în 2016 că Bullock a fost „cea mai fericită din toată viața ei”.

Înainte să devină fotograf profesionist, Bryan Randall a activat ca model și a apărut în paginile revistei Vogue

„Cui îi pasă cât de mult câștigă cineva pentru a-și câștiga existența? În cele din urmă, cu toții vom fi bătrâni și zbârciți, a declarat Bullock într-un interviu din 1999, vorbind despre ceea ce era cu adevărat important când venea vorba de dragoste și parteneriat. Ți-ar plăcea să știi că acea persoană te poate face să râzi și să gândești, știi, te poate stimula și emoționa cu adevărat atunci când nu mai este și te gândești la ea.

Cineva pe care îl poți admira și de care poți fi mândru și să stai pe spate și să spui: Acesta este omul meu. Și indiferent dacă este sau nu milionar sau dacă este pictor, muzician sau cineva doar (…), este acel nivel de respect pe care uităm să-l căutăm”.

Sandra Bullock, mamă a doi copii adoptați

Actrița câștigătoare a Oscarului este mamă pentru Louis Bardo, un băiat în vârstă de 13 ani, pe care l-a adoptat ca mamă singură când acesta avea doar trei luni și jumătate. Căsnicia ei de cinci ani cu fondatorul West Coast Choppers, Jesse James, a explodat în martie 2010, la 10 zile după ce ea a câștigat Oscarul pentru cea mai bună actriță pentru The Blind Side. Ea și James, care era deja tată a trei copii, îl luaseră acasă pe nou-născutul Louis din New Orleans în luna ianuarie a aceluiași an. Dar după ce s-au despărțit, Bullock a finalizat actele de adopție ca mamă singură.

Sandra Bullock și Bryan Randall au format unul din cele mai solide cupluri de la Hollywood

Când acesta avea cinci ani s-a gândit că e benefic să nu fie singur la părinți. Așa că i-a adus acestuia o soră, Laila, acum în vârstă de 12 ani, care fusese în plasament. Bullock a adoptat-o de la vârsta de 3 ani, în 2015.

Bryan Randall a fost tatăl perfect pentru copiii Sandrei Bullock

Pe lângă faptul că a devenit o figură paternă pentru Louis și Laila, Randall a mai fost tatăl unei fiice dintr-o relație anterioară – și a păstrat acest lucru privat de-a lungul vieții sale. Bullock nu a divulgat prea multe despre relația lor, dar când a vorbit despre Randall, l-a lăudat mereu ca partener și tată. „Este super amabil, a declarat ea pentru InStyle în 2018. Pentru copii, el este un fel de nr. 1. și eu sunt nr. 2. Dar îl înțeleg pentru că el este mai distractiv și are tratamente mai bune”.

Sandra Bullock și Bryan Randall s-au mutat împreună la un an după ce s-au cunoscut

Bullock nu s-a așteptat niciodată la o cerere în căsătorie din partea iubitului ei de mult timp și nici nu părea să își dorească una. „Sunt o persoană care a trecut prin procesul de divorț, a spus ea în emisiunea Red Table Talk. Am găsit dragostea vieții mele. Împărtășim doi copii frumoși – trei copii, adăugând și pe fiica lui mai mare. Este cel mai bun lucru dintotdeauna. Nu am nevoie de o hârtie pentru a fi un partener devotat și o mamă devotată.

Sandra Bullock și Bryan Randall au avut o relație discretă și fericită, alături de copiii lor

Nu am nevoie să mi se spună să fiu mereu prezentă în cele mai grele momente. Nu am nevoie să mi se spună să trec peste furtună alături de un bărbat bun”. Bullock a mai glumit spunând că „întreaga viață a lui Randall a fost destrămată” atunci când s-au îndrăgostit. Dar apoi și-au construit o viață nouă împreună, fără să fie nevoie de jurăminte.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre