Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu în familia lui Corneliu Vadim Tudor. Fiica cea mare a Tribunului e distrusă

Doliu în familia lui Corneliu Vadim Tudor. Fiica cea mare a Tribunului e distrusă
Nenorocirile se țin lanț în familia lui Corneliu Vadim Tudor. După ce și-a pierdut tatăl în 2015, acum Lidia, fiica cea mare a fostului senator, a primit o altă palmă de la viață.

Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor trece prin cea mai mare nenorocire, după cea pricinuită de moartea tatălui.

Doliu în familia lui Corneliu Vadim Tudor. Fiica cea mare a Tribunului e distrusă

Pentru Lidia, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor dramele nu s-au oprit la decesul tatălui. A crezut că poate să fie fericită cu bărbatul de care s-a îndrăgostit și căruia i-a spus da în fața ofițerului Stării Civile, dar nu a fost să fie așa. După doar patru luni de relație, Lidia a rămas văduvă.

Scriitorul cu 20 de ani mai mare decât ea cu care se căsătorise, a trecut în lumea drepților. Tragedia s-a întâmplat pe 16 octombrie, iar familia lui Vadim Tudor e șocată. S-a dorit ca înmormântarea să aibă loc în mare secret, doar cu prieteni foarte apropiați și rude.

Prietenul lui Vadim Tudor a făcut o „nebunie” la bătrânețe

„Tata avea nişte vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor”

În ceea ce îl privește pe Corneliu Vadim Tudor, fondatorul Partidului România Mare, acesta s-a stins din viață la 65 de ani în septembrie 2015, în urma unui infarct. A fost operat la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei dar, din nefericire, s-a stins puțin mai târziu. Lidia spune că tatăl ei și-a prevestit moartea.

“Tata avea nişte vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor. De exemplu, moartea Patriarhului Teoctist. L-a visat în sicriu şi el participa la înmormântarea lui. A visat-o pe mama lui fără o măsea. De fiecare dată când îi apărea mama lui în vis, ştia că se va întâmpla ceva rău. Cred că şi la moartea fratelui său, Pavel, a visat-o. Şi-a visat şi înmormântarea.

O mulţime de oameni duceau pe braţe un politician îmbrăcat în alb. Nu ştia că era el. Noi de visul ăsta n-am ştiut. Ne-a povestit altcineva. Îl marcau visele astea. Credea în visele acestea pentru că le-a simţit pe pielea lui. (…) Eu n-am avut niciodată astfel de vise până să moară el. Visele cu el îmi arată ceva. Şi ştiu sigur, că am verificat”, a spus fiica Tribunului la Antena Stars.

Sursă foto: ziarul de garda bacau

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre