Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu în industria media. O prezentatoare BBC s-a stins din viață, după vaccinare

Doliu în industria media. O prezentatoare BBC s-a stins din viață, după vaccinare
Un om din industria media s-a stins din viață, la vârsta de 44 de ani. De-a lungul vieții ea a activat la mai multe posturi de radio, printre care și celebrul post BBC Radio Newcastle.

Doliu în industria media. O prezentatoare BBC s-a stins din viață, fiind răpusă brusc. Lisa Shaw a decedat, conform familiei, după ce s-a vaccinat cu AstraZeneca și a făcut cheaguri de sânge.

Răpusă de boala care a evoluat rapid

Lisa Shaw a decedat la vârsta de 44 ani, conform informațiilor oferite de presa internațională. Ea a fost prezentatoare la BBC Radio Newcastle, având apariții zilnice în eter. 

De-a lungul vieții ea a activat la mai multe posturi de radio, printre care și celebrul BBC Radio, unde a prezentat o emisiune din 2016.

„Era o colegă de încredere, un prezentator strălucit, un prieten minunat, o soție și o mamă iubitoare. Îi plăcea să fie la radio și era iubită de publicul nostru. Am pierdut pe cineva special care a însemnat foarte mult pentru mulți oameni.”, a declarat Rik Martin, redactor executiv interimar al BBC Radio Newcastle.

„A fost cea mai bună soție și mamă

De asemenea, postul BBC a emis o declarație prin care și-a prezentat condoleanțele pentru Lisa Shaw, citând membrii familiei acesteia. În mesaj, prezentatoarea a fost descrisă drept o „persoană uimitoare“.

„Suntem cu toții complet șocați și întristați, iar golul din viața noastră nu va fi niciodată umplut. Suntem atât de recunoscători pentru timpul petrecut împreună și există atât de multe amintiri fericite pe care le vom ține cu drag pentru tot restul vieții noastre. A fost cea mai bună soție și mamă, soră, fiică, mătușă, prietenul și colega la care oricine putea apela. 

(…)Am dori să mulțumim tuturor pentru dragostea copleșitoare și sprijinul pe care l-am primit într-un moment atât de dificil, arătând cât de mult a fost prețuită de atât de mulți oameni. O vom iubi și ne va fi dor de ea, întotdeauna”, se arată în declarația celor de la BBC. 

Familia a comunicat cum a murit jurnalista

Lisa Shaw a murit după ce a făcut un cheag de sânge în urma vaccinului AstraZeneca.

Jurnalista a acuzat  dureri de cap „severe” la o săptămână după ce a făcut vaccinul anti-Covid-19 și s-a îmbolnăvit grav câteva zile mai târziu, a declarat familia ei într-un comunicat.

Tot familia jurnalistei a povestit: „A fost tratată de echipa de terapie intensivă a Royal Victoria Infirmary, după ce a făcut cheagurile de sânge. În mod tragic, a murit, înconjurată de familia ei, vineri după-amiază. Suntem devastați. O vom iubi și ne va fi dor de ea”.

Premiată pentru matinalul de la radio

Doliu în industria media. Lisa Shaw a fost o prezentatoare radio consacrată, fiind chiar premiată pentru munca ei. A fost distinsă cu premiul Sony Gold Award pentru matinalul de la radio.

Prezentatoarea a crescut în comitatul Durham și a studiat la Universitatea Bournemouth.

„Lisa a fost un prezentator talentat cu multe realizări pe plan profesional”, a declarat Chris Burns, șeful BBC Local Radio.

Cea mai bântuită casă din America. O soție geloasă a comis o crimă cu sânge rece

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre