Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu în lumea modei. Un model celebru a murit subit

Doliu în lumea modei. Un model celebru a murit subit
Unul din cele mai cunoscute modele britanice s-a stins din viață, brusc, marți, la numai 50 de ani.  Moartea este învăluită în mister, la fața locului fiind chemată și poliția.

Celebrul model britanic Stella Tennant a murit, marţi, la vârsta de 50 de ani, a anunţat familia ei într-un comunicat, informează BBC şi AFP. „Cu mare tristeţe, vă anunţăm că Stella Tennant a murit subit pe 22 decembrie 2020. Stella a fost o femeie minunată şi o sursă de inspiraţie pentru noi toţi. Ne va lipsi foarte mult”, transmite familia modelului.

Potrivi presei britanice, poliția a fost chemată pentru a constata decesul. Cauza decesului a fost menționată ca moarte subită. Un purtător de cuvânt al Poliției Scoției a spus: „Ofițerii au fost chemați la o adresă în Duns în jurul orei 11.30 dimineața, marți, 22 decembrie, după moartea subită a unei femei de 50 de ani. Apropiații ei au fost cei care au anunțat. Nu există circumstanțe suspecte și un raport va fi transmis procurorului”.

Model aristocrat cu idei ecologiste

Stella Tennant, născută în Scoţia într-o familie aristocratică, a devenit cunoscută la începutul anilor 1990, după ce a apărut, ca model, în mai multe pictoriale publicate în reviste celebre, precum Vogue şi Harper’s Bazaar. A participat atât la prezentări de modă organizate de Gianni Versace, John Galliano şi Alexander McQueen, cât şi la campanii de promovare a colecţiilor vestimentare create de multe alte branduri de renume mondial, printre care Calvin Klein, Chanel sau Burberry.

Stella Tennant a participat şi la prezentarea de modă organizată în cadrul ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, alături alte două compatrioate celebre, modelele Naomi Campbell şi Kate Moss. În același an, modelul britanic a fost inclus în Scottish Fashion Awards Hall of Fame.

Stella Tennant s-a căsătorit în 1999 cu fotograful francez David Lasnet, cu care a avut patru copii. Începând cu anul 2009, Stella Tennant a colaborat cu o organizaţie ecologistă care promovează reducerea cantităţilor de energie consumate în locuinţe.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Ce au făcut Brigitte și Florin Pastramă, aseară, în pat

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre