Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu în România. A murit o actriță foarte iubită. Avea 70 de ani

Doliu în România. A murit o actriță foarte iubită. Avea 70 de ani
Românii au rămas fără îndrăgita Coana Chiva. Actrița a murit la vârsta de 70 de ani, după ce s-a lupta ani buni cu Parkison-ul.

Natașa Raab a suferit enorm în viață și s-a chinuit mult în ultimii ani cu o boală care i-a făcut viața un calvar. Toate probleme s-au dus acum… A murit la 70 de ani, lăsând un gol imens în sufletele celor care au iubit-o. Telespectatorii o si-i mai vadă o vreme reclamele în care spune că brânzica e „prea ca la țară” de bună, apoi…

În 2020 s-a retras de pe micile ecrane

Actrița a fost diagnosticată cu această maladie nemiloasă în anul 2020 și tot atunci a decis că e momentul să se retragă de pe micile ecrane și să aibă mai multă grijă de ea. În primăvara acestui an, apropiați de-ai Natașei au mărturisit că nu mai putea să meargă, nu mai comunica și nici nu mai putea să mănânce singură, având mereu nevoie să fie cineva cu ea. A ajuns chiar într-un centru care cu bolnavi de Parkinson.

„Este vizitată de prietena ei cea mai bună, însă, în rest, nu vrea să fie văzută așa”

„Nu poate deloc să mai meargă, nu mai vorbește și nici nu mai mănâncă singură. Scoate cuvinte din când în când, mai leagă fraze, dar fără o logică anume. Se află într-o clinică privată care se ocupă de pacienți cu această boală. Din păcate, pacienții care suferă de Parkinson au nevoie de îngrijiri speciale 24 din 24 de ore, este foarte greu ca cineva să aibă grijă acasă de un bolnav.

Este vizitată de prietena ei cea mai bună, însă, în rest, nu vrea să fie văzută așa. Natașa își dorește să fie ținută minte așa cum era înainte: splendidă, fină, veselă, mereu elegantă”, au declarat sursele pentru Cancan.

Rămas bun, Natașa Raab!

După moartea soțului, viața s-a transformat radical

Una dintre cele mai iubite actrița ale României, Natașa Raab a trăit două momente cumplite. Și-a pierdut soțul, renumitul medic Val Guțul, iar fratele s-a stins de aceeași maladie cruntă ca a partenerului de viață. „A murit frățiorul meu, era bolnav de cancer. Trăiesc un coșmar de doi ani, nu știu ce păcate plătesc în viața aceasta, că numai bine am făcut.

Pe 20 decembrie 2020 a murit și fratele meu, avea doar 54 de ani. Dragul de el, s-a stins din viață, mă doare sufletul, am încercat să facem tot posibilul să-l vindecăm, dar a avut cancer, avea tumoră la pancreas, nu s-a mai putut face nimic”, a declarat cu câțiva ani în urmă Natașa Raab.

A vrut să moară după pierderea soțului

După ce și-a îngropat soțul, Natașa Raab a intrat în depresie și chiar și-a dorit să ajungă mai repede lângă el. Tot atunci i s-a declanșat și o boală autoimună. „Mi-a murit soțul, acum doi ani, a avut cancer la vezică, s-a stins foarte repede.

M-a lăsat singură, este foarte grea viața fără el, sunt foarte tristă. De la tristețe și șocul pierderii omului drag mi s-a declanșat o boală autoimună, din cauza căreia vorbesc cu mare greutate. (…) . Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viaţa mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor, să merg după soţul meu drag şi iubit”, s-a destăinuit artista.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre