Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu la Hollywood. A murit un mare actor din „Scarface”

Doliu la Hollywood. A murit un mare actor din „Scarface”
Hollywood este în doliu, după ce un mare actor care a jucat în „Scarface” a murit la vârsta de 68 de ani. Celebrul actor a jucat în multe alte filme și a avut și o replică celebră, pe care o folosea des.

Este doliu la Hollywood. Celebrul actor Angel Salazar, care a interpretat personajul Chi Chi în „Scarface”, a murit la vârsta de 68 de ani. Actorul cubanezo-american a rămas în memoria publicului larg pentru rolul din „Scarface”, însă avea la activ mai multe filme, dar și emisiuni de comedie precum „Last Comic Standing”.

În „Scarface”, personajul lui Angelo Salazar este cel care îl salvează pe Tony Montana, interpretat de Al Pacino. Printre filmele în care a jucat celebrul actor se numără și: „Where the Buffalo Roam” (1980); „A Stranger Is Watching” (1982); „Punchline”. 

Cauza morții nu a fost dezvăluită 

Salazar a rămas în memoria publicului pentru replica sa iconică „Sheck it out!”, pe care o folosea frecvent în spectacolele sale de stand-up.

Născut pe 2 martie 1956, Salazar a fost găsit fără viață duminică dimineața, într-o locuință din Brooklyn, New York. Salazar „a murit în somn” la casa unui prieten din Brooklyn „în weekend,” a confirmat reprezentanta sa, Ann Wingsong, pentru TMZ. Un prieten a mers să-l verifice duminică dimineață și i-a găsit trupul în pat.

Angel Salazar din „Scarface” a murit în somn, au declarat apropiații
Foto: Facebook

Totuși, cauza exactă a morții nu a fost dezvăluită. Se știe însă că Salazar suferea de probleme cardiace. 

Susținuse reprezentații în urmă cu câteva zile 

Vestea morții celebrului actor a venit ca un șoc peste colegii lui, cât și peste fani, mai ales că Salazar fusese activ cu câteva zile în urmă. 

 

@elpollofino Angel Salazar from #Scarface stopped by @elpollofino1 #ChicChiGetTheYayo #ChiChi . . . . . #alpacino #anaheim #angelsalazar #cinema #disneyland #elpollofino #gangster #SayHelloToMyLittleFriend #hollywood #huntingtonbeach #irvine #localeats #losangeles #mexicofood #michaelcorleone #montana #movie #movies #orangecounty #pollo #santaana #scarface #socal #socalfood #tacocatering #tacotuesday #thegodfather #theworldisyours #tonymontana #yelpoc #anaheim #Disneyland #coke ♬ Scarface – Tony’s Theme – Geek Music

Ultima sa reprezentație a avut loc la începutul acestei luni, între 1 și 4 august, la Silver Legacy resort și casino din Reno, Las Vegas. La momentul morții sale, Salazar urma să reia  rolul lui Chi Chi în The Brooklyn Premiere, un film al regizorului Eric Spade Rivas, născut în Brooklyn, unde s-a reunit cu Steven Bauer (Manolo) din Scarface.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre