Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu la Hollywood! Marele actor de comedie a murit azi-noapte!

Doliu la Hollywood! Marele actor de comedie a murit azi-noapte!
Norm Macdonald era considerat a fi unul din marii actori de comedie ai generației sale.

Comediantul de origine canadiană a murit la 61 de ani, după o lungă luptă cu cancerul. Macdonald a devenit celebru după ce s-a alăturat în 1993 celebrului show de comedie american Saturday Night Live.

Norm Macdonald  s-a născut în Quebec, la 17 octombrie 1959.

Pe lângă actorie, acesta a scris scenarii și a contribuit la realizarea serialului Roseanne și a „The Dennis Miller Show” la începutul anilor ’90, înainte de a găzdui iconicul segment al SNL „Weekend Update” din 1994 până în 1997 pe NBC.

Pe Norm Macdonald l-ați putut vedea și în filmul „Dr. Dolittle” alături de Eddie Murphy.

Adam Sandler a transmis cel mai frumos mesaj fanilor îndurerați

Actorul și prietenului lui Norm, Adam Sandler a transmis un mesaj la aflarea tristei vești.

„Toți l-am iubit pe Norm. Unele dintre cele mai tari râsete le-am tras cu omul ăsta. A fost unul dintre cei mai neînfricați și mai originali oameni pe care i-am cunoscut! Și a fost un tată extraordinar. O legendă. Te iubesc, prietene!”, a transmis actorul de comedie Adam Sandler.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre