Simona Ionescu / Redactor Șef

Dominic Fritz, primarul ales al Timișoarei, suspect de COVID-19

Dominic Fritz, primarul ales al Timișoarei, suspect de COVID-19
Primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz, a anun'at în această dimineață că a intrat în autoizolare, după ce s-a intalnit cu o persoană depistată ulterior cu COVID-19.

Primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz, a anuntat în această dimineață, 7 octombrie, că a intrat în autoizolare și așteaptă rezultatul testului COVID-19.

Dominic Fritz, primarul ales al Timișoarei, suspect de COVID-19

Dominic Fritz spune că s-a autoizolat și că așteaptă rezultatul testului făcut miercuri, 7 octombrie.

„Luni m-am întâlnit cu o persoană care a aflat aseară că are COVID-19. Am purtat masca, am păstrat distanța, sunt bine. Dar, ca o măsură de precauție și pentru a elimina orice risc, am decis să mă autoizolez. Am făcut un test azi dimineață și voi rămâne acasă, în așteptarea rezultatului. Voi repeta testul pentru mai multă siguranță, la sfarsitul acestei săptămâni. În timpul asta voi continua să lucrez cu echipa mea la pregătirea preluarii mandatului și voi ține întâlniri oficiale online. Vă țin la curent!”, a scris Fritz pe pagina sa de Facebook.


Elena Udrea și legătura dintre celebrul semn de la nas și Celin Dion

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre