Simona Ionescu / Redactor Șef

Donald Trump a dat vestea extraordinară. Politicianul e în culmea fericirii

Donald Trump a dat vestea extraordinară. Politicianul e în culmea fericirii
În timpul unui discurs la Detroit, Donald Trump le-a dat americanilor vestea cea mare. Pentru politician, nu e nimic mai important în acest moment.

Familia Trump se mărește. Donald Trump a dat vestea în timp ce ținea un discurs la Detroit Economic Club.

Tiffany a fost cerută în căsătorie în Grădina de Trandafiri a Casei Albe, cu un diamant de 13 carate

Bucurie imensă în familia lui Donald Trump. Fiica acestuia și soțul său, omul de afaceri Michael Boulos, așteaptă primul lor copil. Cei doi s-au cunoscut în Grecia, când Tiffany era în vacanță cu Lindsay Lohan și de atunci sunt de nedespărțit.

Tiffany a făcut publică relația când l-a invitat pe Boulos la Ziua Recunoștinței la Mar-a-Lago. De asemenea, el a fost invitat în Ajunul Crăciunului la Casa Albă în 2019 și la Starea Uniunii în 2020.

Tiffany și Michael locuiesc la Miami

Michael a cerut-o în căsătorie pe fiica lui Trump în 2021, în Grădina de Trandafiri a Casei Albe, cu un diamant de 13 carate. Tiffany a postat atunci pe contul de socializare o fotografie cu Boulos, în genunchi, ținând cutia cu inelul și un mesaj: „Un an a trecut, pentru totdeauna ♾❤️”.

Tiffany și Michael s-au stabilit în Miami, nu departe de alți membri ai familiei Trump, în aceeași zonă locuind și Ivanka și soțul său, Jared Kushner.

Tânărul a absolvit Școala Internațională Americană din Lagos

Michael Boulos s-a născut în Liban, dar s-a mutat în Lagos, Nigeria, când era copil, potrivit Harper’s Bazaar. Familia sa conduce o afacere în Liban numită Boulos Enterprises, o companie de distribuție, asamblare și comercializare de motociclete, biciclete și motoare exterioare.

Tânărul a absolvit Școala Internațională Americană din Lagos și a urmat facultatea la Regent’s University din Londra. De asemenea, un an mai târziu a obținut diploma de master de la City University of London, conform Harpers Bazaar.

Boulos a fost numit director asociat al SOCA Nigeria și este, de asemenea, moștenitorul afacerilor familiei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri