Simona Ionescu / Redactor Șef

O păpușă uriașă, dezbrăcată, cu chipul lui Donald Trump, a fost instalată pe autostrada din Las Vegas. Foto

O păpușă uriașă, dezbrăcată, cu chipul lui Donald Trump, a fost instalată pe autostrada din Las Vegas. Foto
Alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii se anunță incendiare. Deasupra autostrăzii din Las Vegas a fost așezată o statuie imensă a lui Donald Trump, dezbrăcat.

Păpușa imensă care arată ca Donald Trump, nud, înaltă de 13,10 metri, cu o greutate de 2721,55 kg, realizată din spumă peste armătură a fost denumită „Crooked and Obscene”, susține AFP.

Statuia e posibil să rămână în acel loc până la alegeri

Aceasta a fost instalată vineri seară, înainte de mitingul vicepreședintelui Kamala Harris de duminică, 29 septembrie, din Silver State. Se așteaptă ca statuia să rămână destul de mult timp în acel loc, poate chiar până la alegeri.

Statui cu Trump au apărut și în 2016

Nu este pentru prima dată când lui Donald Trump i s-au făcut statui, e adevărat nu de această dimensiune.

Când candida pentru președinție în 2016, au apărut în public o serie de alte statui, înfățișându-l pe candidatul republican complet dezbrăcat în Los Angeles, San Francisco, New York, Seattle și Cleveland, atrăgând atenția internațională.

Statuia din 2016 îl înfățișează pe Trump gol, dar fără testicule

Una dintre aceste statui a fost expusă la Muzeul bântuit din Las Vegas, după ce a achiziționată de un investigator al paranormalului și de o personalitate a unui show TV. Zak Bagans a plătit 28.000 de dolari pentru statuie, la o licitație organizată în Los Angeles.

Statuia infamă realizată de un colectiv anarhist de pe Coasta de Vest face parte dintr-o serie care îl înfățișează pe cel de-al 45-lea președinte nud, dar fără testicule. Celelalte patru statui cu Trump au fost confiscate sau distruse.

O altă statuie a lui Trump, din cuie, a fost așezată pe locul unde a avut loc tentativa de asasinat

Anul acesta, a fost realizată după tentativa de asasinat împotriva lui Trump o altă statuie cu acesta, în mărime naturală, realizată din 4000 de cuie metalice răsucite și îndoite.

Artistul local Bill Secunda îl înfățișează pe politician ridicând sfidător pumnul drept în aer. Opera de artă a fost instalată la Butler Farm Show, același loc unde a avut loc împușcătura mortală din 13 iulie.

„Am încercat să-i dau expresia „Să luptăm”, dar să o facem nonviolent. Să o facem cum trebuie”, a declarat Secunda pentru Fox News Digital.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri