Simona Ionescu / Redactor Șef

Donald Trump, fără soție la Washington în cazul unui nou mandat. Melania are alte planuri

Donald Trump, fără soție la Washington în cazul unui nou mandat. Melania are alte planuri
Donald Trump va merge singur la Washington în cazul în care obține al doilea mandat ca președinte al Statelor Unite. Asta pentru că soția sa, Melania, are alte planuri de la care nu vrea să se abată.

Donald Trump este în plină campanie electorală și luptă cu toate armele pentru a obține un nou mandat la Casa Albă. Numai că o eventuală victorie va veni și cu sacrificii, căci Melania Trump nu îl va însoți la Washington, cel puțin nu permanent. Soția lui Trump are alte planuri pe care nici nu concepe să le ajusteze pentru a-și face datoria de Primă Doamnă. 

Se pare că Melania are și o înțelegere în acest sens cu Donald Trump, care i-ar fi acceptat condițiile. Mai exact, soția lui Trump plănuiește să își exercite datoria de Primă Doamnă doar o parte din timp, spun surse apropiate cuplului. 

Melania și-a setat clar prioritățile 

Barron Trump, fiul celor doi, urmează să înceapă facultatea din toamnă, iar alegerea sa pare să fie Universitatea din New York. Melania nu are de gând să îl lase singur, astfel că ar urma să îi acorde atenția ei completă, în detrimentul șederii ei la Washington.

„Melania a făcut o înțelegere cu soțul ei că, dacă el câștigă președinția, ea nu va trebui să îndeplinească îndatoririle de primă doamnă 24/7.”, a menționat apropiatul celor doi. 

Melania Trump va fi Prima Doamnă doar o parte din timp, în cazul în care Donald Trump va obține un nou mandat

„Ea este o mamă implicată și deja plănuiește să petreacă o parte din fiecare lună — și, posibil, din fiecare săptămână — în New York,” dacă Barron, în vârstă de 18 ani, va urma cursurile Universității din New York (NYU). Sursa a dezvăluit, de asemenea, că Barron va avea nevoie de timp să se obișnuiască, în cazul în care tatăl său obține din nou mandatul de președinte.

Melania e îngrijorată pentru fiul ei și al lui Trump

„Barron nu a fost niciodată complet pe cont propriu înainte — și cu stresul suplimentar de a fi atât boboc la colegiu, cât și, potențial, fiul unui președinte într-un oraș predominant democratic, Melania vrea să fie aproape… Atenția suplimentară pe care o va primi dacă tatăl său este președinte o îngrijorează pe Melania, care este, de asemenea, preocupată de reacția de la școala lui Barron în legătură cu prezența constantă a echipei de securitate a Serviciului Secret”, a mai spus sursa. 

Barron Trump ar urma să studieze la Universitatea din New York

„Melania este o mamă extrem de protectoare și chiar s-a opus ideii ca Barron să fie delegat republican la Convenția Națională Republicană din Florida.” În mai, biroul Melaniei a anunțat că Barron a refuzat oferta din partea Partidului Republican din Florida de a fi delegat pentru stat, având alte angajamente anterioare: „Deși Barron este onorat că a fost ales ca delegat de către Partidul Republican din Florida, el regretă că trebuie să refuze participarea din cauza unor angajamente anterioare,” se spunea în declarație.

Donald ar fi acceptat deja decizia soției 

În ceea ce o privește pe Melania, „ea se simte în siguranță în New York și în Trump Tower, și aceasta este casa lui Barron, de aceea dorește ca el să meargă la școală în New York,” a spus sursa. „Ea îi poate oferi atât sprijin emoțional, cât și fizic fiind aproape. Toată lumea își amintește cum a întârziat mutarea la Washington DC, până când Barron a terminat școala. 

Melania este o mamă devotată, astfel că va rămâne alături de Barron în New York, în cazul în care Trump pleacă la Washington

„Donald este apropiat de Barron, dar nu va juca fotbal cu el când va fi președinte și șeful lumii libere. Donald a fost deja de acord cu asta și simte că mamele și părinții din întreaga țară vor înțelege devotamentul Melaniei față de fiul lor. Donald are încredere în Melania să își crească fiul în același fel în care a avut încredere în Ivana să își crească copiii… Donald consideră că a funcționat pentru Ivanka, Eric și Don Jr.”, a încheiat apropiatul cuplului. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri