Simona Ionescu / Redactor Șef

Dorian Popa a ajuns la perfuzii dintr-un motiv ciudat. Așa ceva nu i s-a mai întâmplat niciodată

Dorian Popa a ajuns la perfuzii dintr-un motiv ciudat. Așa ceva nu i s-a mai întâmplat niciodată
Dorian Popa și-a speriat fanii cu declarația de pe contul de socializare. Ce e de făcut ca să scape de acest lucru neplăcut?

E implicat în tot felul de proiecte și numai de asta nu avea nevoie. Ce a pățit Dorian Popa.

Dorian Popa a ajuns la perfuzii dintr-un motiv ciudat. Așa ceva nu i s-a mai întâmplat niciodată

Dorian Popa n-a mai rezistat și le-a spus fanilor că de o noapte întreagă sughiță continuu. „Nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva. Ce mă fac?”.  Ulterior, Dorian a revenit cu detalii de pe patul de spital. Cu umor, cântărețul a spus că-l iubește mult pe medicul care se ocupă de el, pentru că e mereu rapid și rezolvă problemele cât ai bate din palme.

Dorian Popa recunoaște că nu are probleme cu banii. El a reușit să se descurce bine chiar și când pandemia le-a închis ușile artiștilor o perioadă lungă de timp, iar online-ul l-a salvat.

Acum, Dorian s-a orientat și spre un alt domeniu și a declarat că a deschide tot în Domnești, unde are casă, și o șaormerie.

Lansează șaormeria Hâtz

Pentru această investiție serioasă a scos din buzunar suma de 70.000 de euro. „O să deschid shaormeria mea, în Domnești. A fost 70.000 de euro cu totul, shaormeria va veni cu carne, cartofi, sosuri, condimente la pachet în acești bani. Voi angaja oameni care o prepară. Momentan sunt imaginea unei alte shaormerii.

O să lansez vineri shaorma Hâtz, prima shaormă aurie din România, va fi o surpriză. Voi împărți de data aceasta shaorma gratis în Rahova, la Pucheni. Încerc să fac cât mai multe”, a dezvăluit Dorian Popa pentru Playtech-Impact. Peste doar câteva zile, artistul spune că va lansa și prima șaorma aurie din România, șaorma Hâtz.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre