Simona Ionescu / Redactor Șef

Dorian Popa a primit mesaje indecente de la bărbați

Dorian Popa a primit mesaje indecente de la bărbați
Chiar dacă susține că îi este fidel unei singure femei, Dorian Popa nu duce lipsă de admiratoare. Dar și de admiratori, de la care a primit tot felul de mesaje dubioase.

Bărbat frumos și norocos, Dorian Popa e curat de doamne, dar și de domni. Ce a făcut cântărețul în această situație.

Dorian Popa a primit mesaje indecente de la bărbați

E plin de energie pozitivă, are carismă, arată foarte bine. Sunt doar câteva din motivele pentru care Dorian Popa e asaltat de tot felul de admiratoare. Cărora acesta nu le cântă în strună, pentru că își adoră iubita, pe frumoasa Claudia Iosif. Artistul a spus însă că au existat momente în care a fost curtat și de domni.

„Mai mult de un simplu salut și o poză și un autograf, nu pot să le întorc”

„Să știi că am primit avansuri și de la bărbați. Am încercat să le răspund așa cum o fac și cu fetele, făcându-i să înțeleagă pe oameni că mai mult de un simplu salut și o poză și un autograf, nu pot să le întorc. Acum ei își pot dori, că până la urmă, na, speranța moare ultima”, a mărturisit artistul, potrivit Fanatik.

Când vine moștenitorul

Face o echipă extraordinară cu iubita sa, însă Dorian Popa nu se gândește la copii. Artistul a mărturisit că motivul e faptul că îi este frică să fie tată, pentru că nu vrea să greșească cu nimic. „Pur și simplu, mi-e frică să devin tată, mi-e frică de ziua de mâine. Mi-e teamă de eșec.

S-a spus că nu fac copii pentru că iau steroizi. Iau niște suplimente nutritive, astea îți încarcă organismul, ficatul. Nu e ok să fac un copil acum, dar asta nu înseamnă că nu pot procrea. Nu sunt impotent din cauza steroizilor. Trebuie să fii foarte atent când iei decizia să faci un copil. Pot să procreez și mâine, dar nu vreau”, a mărturisit cu ceva timp în urmă Dorian Popa în podcastul lui Cătălin Măruță.

Sursă foto: cancan, instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre