Simona Ionescu / Redactor Șef

Dorian Popa are o singură obsesie: să facă bani. Acum a găsit o nouă metodă

Dorian Popa are o singură obsesie: să facă bani. Acum a găsit o nouă metodă
A investit în muzică, apoi a început să vândă case și nu în ultimul rând a scos bani frumoși după ce l-a făcut faimos pe Cheluțu, câinele pe care-l adoră.

Dorian Popa și-a anunțat fanii că își extinde afacerile, dar cea de acum e una cu totul și cu totul specială. Iată de ce.

Dorian Popa trece la următorul nivel în lumea afacerilor. Iată la ce s-a gândit acum cântărețul

Dorian Popa recunoaște că nu are probleme cu banii. El a reușit să se descurce bine chiar și când pandemia le-a închis ușile artiștilor o perioadă lungă de timp, iar online-ul l-a salvat. Acum, Dorian s-a orientat și spre un alt domeniu și a declarat că a deschide tot în Domnești, unde are casă, și o șaormerie.

Lansează șaormeria Hâtz

Pentru această investiție serioasă a scos din buzunar suma de 70.000 de euro. „O să deschid shaormeria mea, în Domnești. A fost 70.000 de euro cu totul, shaormeria va veni cu carne, cartofi, sosuri, condimente la pachet în acești bani. Voi angaja oameni care o prepară. Momentan sunt imaginea unei alte shaormerii.

O să lansez vineri shaorma Hâtz, prima shaormă aurie din România, va fi o surpriză. Voi împărți de data aceasta shaorma gratis în Rahova, la Pucheni. Încerc să fac cât mai multe”, a dezvăluit Dorian Popa pentru Playtech-Impact. Peste doar câteva zile, artistul spune că va lansa și prima șaorma aurie din România, șaorma Hâtz.

A fost dat afară de la hotel

În primăvara acestui an, Dorin a avut parte de un moment neplăcut, când fost dat afară de la un hotel din Frankfurt de poliție. Artistul a organizat o întâlnire cu fanii săi din străinătate, numai că nu se aștepta să vină atâta lume. Pentru început, personalul hotelului a fost extrem de amabil, dar când a văzut câți fani vin, aceștia au chemat poliția. Oamenii legii i-au explicat artistului că nu i se permite să se promoveze în interiorul hotelului și l-au trimis la 100 de metri de unitatea de cazare.

,,Așa am mers cu polițistul la 100 de metri distanță de hotel”

,,Tot făcând poze au tot venit oamenii de la recepție și se uitau și am zis că o să ne-o facă friptă. N-am stat cu mai mult de 20 de persoane și mai mult de 15-20 de minute la poze în hol, m-am bucurat că au putut face cei mititei poze. Facem poze, facem poze, până când, la un moment dat, ce crezi?

Apare poliția! A venit poliția la mine, foarte drăguț un domn polițist însoțit de o doamnă polițist, dacă îmi amintesc bine. Vine domnul polițist și spune: Știți, nu are nicio legătură cu restricțiile, dar cei de la hotel spun că le blocați intrarea și că și-ar dori să ieșiți afară din hol.

Eu voiam să ieșim în fața hotelului, la care domnul polițist spune că nu în fața hotelului, ci la 100 de metri distanță. Eu râdeam atunci, efectiv, erau părinți cu copii în brațe. Așa am mers cu polițistul la 100 de metri distanță de hotel”, a declarat artistul pe YouTube.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre