Simona Ionescu / Redactor Șef

Dorian Popa, „trădat” de fani. S-a ajuns la urechea poliției, situația se complică

Dorian Popa, „trădat” de fani. S-a ajuns la urechea poliției, situația se complică
Fanii te ridică, fanii te coboară, iar Dorian Popa a înțeles pe propria-i piele. După un eveniment la Iași, aceștia l-au dat „în gât”.

Dorian Popa a făcut-o de oaie la Iași. Artistul a întors mașina luxoasă pe linie continuă, iar fanii l-au filmat. A intrat acum în vizorul polițiștilor.

Dorian Popa s-a aflat zilele trecute la Iași, unde a fost așteptat de o mulțime de fani în fața unei șaormerii care a fost deschisă în zona Păcurari. Fanii au făcut fotografii și filmări cu idolul lor, dar printre acestea s-au aflat și unele care s-ar putea să-l coste grav. Și asta pentru că artistul a întors mașina pe linia continuă, iar în partea din față a automobilului nu exista nici numărul de înmatriculare.

 „Au fost dispuse verificări în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”

Imediat videoclipul a fost postat pe rețelele de socializare, unde internauții au început să-l judece. Dar nu doar atât, pentru că s-au sesizat și polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Județean Iași, care au început să facă verificări.

Dorian Popa, probleme la Iași. Foto: bzi

„Cu privire la imaginile apărute pe una dintre rețelele de socializare, la nivelul Poliției Municipiului Iași au fost dispuse verificări în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, au comunicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași. Potrivit legii, Dorian Popa ar fi putea fi sancționat pentru fapta pe care a comis-o.

Și-a creat propria rețea de șaorma

După ce și-a umplut conturile cu bani din afaceri imobiliare, Dorian Popa și-a făcut și propria rețea de șaorma. Care nu putea să se numească altfel decât… Hatz șaorma. „Va fi şi picantă, dar şi nepicantă. Orice shaorma Hâtz va avea usturoi.

Evident că la alegerea voastră puteţi scoate usturoiul, dar eu zic să nu”, a declarat Dorian Popa pe TikTok înainte de lansarea pe piață a preparatului. Șaorma lui Dorian conține cartofi, carne, varză, castraveți, ceapă, pătrunjel, roșii, sos de usturoi și ketchup.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre