Simona Ionescu / Redactor Șef

Dorin Chioțea, confirmat cu coronavirus. Cum se simte jurnalistul de la TVR 1

Dorin Chioțea, confirmat cu coronavirus. Cum se simte jurnalistul de la TVR 1
Problemele s-au ținut lanț de Dorin Chioțea în ultima lună. După ce fiul său a suferit un accident de mașină și a fost în spital în stare gravă, acum jurnalistul este în carantină, după ce a fost confirmat cu coronavirus.

Dorin Chioțea a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, iar în această dimineață a intrat în direct prin Zoom la emisiunea “Cu capu-n zori” unde a vorbit în exclusivitate cu Gabriel Fereșteanu și Liza Sabău despre cum se simte:  “Voi vă beți cafeaua, eu să știți că am trăit zilele acestea foarte mult cu usturoi. O plantă miraculoasă, cred cu putere că și împotriva coronavirusului. 

După un necaz cu băiețelul meu cel mic a urmat și testarea pozitivă și evident carantinarea. Mă simt foarte bine, din fericire am o formă ușoară de coronavirus, practic de 3-4 zile nu am nimic sunt în formă maxima. Numai că legea spune că trebuie să stau acasă, sunt la pușcărie cum s-ar spune”, a spus Dorin Chioțea, care a asigurat că este bine. 

Vizavi de simptomele pe care acesta le-a avut, Dorin a menționat că au fost asemănătoare unei răceli, fiind norocos din acest punct de vedere: “În primele 2-3 zile odată cu pierderea gustului și mirosului au fost și o oboseală și dureri musculare, dar nu foarte mari, asemănătoare cu cele pe care le poți avea într-o răceală. Am mai avut ceva dureri ușoare de cap și evident mi-a curs și nasul. Cred că am fost concomitent și puțin răcit, pentru că eu am făcut pe eroul. Sunt sensibil la frig și eu am ținut să arăt mai sexi la televizor”, a glumit jurnalistul. 

Soția și copii nu sunt bolnavi

Întrebat de prezentatori cum se simt soția și copiii, dacă și aceștia au fost confirmați pozitivi, Dorin Chioțea a menționat că e singurul bolnav, soția și copiii fiind plecați din casă pentru a nu risca infectarea. 

Acesta a avut parte de consultații prin telefon, dar a vorbit și cu prieteni și cu familia. Simptomele nu au necesitat vreun tratament special, astfel că Dorin a luat doar Vitamina C și Zinc, plus aspirină. 

 

Connect-R și Misha, un secret care nu mai e secret. O poveste de dragoste discretă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre