Simona Ionescu / Redactor Șef

Două vedete de la Pro TV, doborâte de Covid. Cum s-a întâmplat

Două vedete de la Pro TV, doborâte de Covid. Cum s-a întâmplat
Covidul a lovit cu putere în postul TV din Pache. După Andreea Esca, alte două vedete au fost doborâte de Covid. Cum s-a întâmplat.

Pandemia a lovit cu putere în vedetele autohtone în ultimul an, care au fost doborâte de Covid. Dacă unele au anunțat că s-au infectat cu virusul, altele au menținut tăcerea până s-au vindecat. În data de 30 Ianuarie, Cătălin Măruță a anunțat că are Covid și s-a izolat la domiciliu alături de Andra și de cei doi copii. Nici cântăreața și copiii prezentatorului nu a scapăt de virus. Toți cei patru au avut o formă ușoară, care nu a necesitat spitalizare. 

Vedete doborâte de Covid. Florin Busuioc a luat virusul de la colegul Măruță 

doborâte de Covid

Cătălin Măruță nu a fost însă singurul care a contactat virusul, după cum s-a aflat ieri. Florin Busuioc, în vârstă de 58 de ani, s-a infectat și el, chiar de la prezentator. La începutul lunii ianuarie Busu a ieșit de pe post și a fost înlocuit la rubrica meteo o perioadă, însă reprezentanții postului nu au declarat nimic. 

Busu s-a întors ieri în emisiunea „La Măruță” și a dezvăluit tot adevărul. „Te-a imunizat acum, da? Ca să nu mai luăm unul de la altul. Aoleu, ce dărnicie a avut Cătălin în ziua aia. Cum mi-a dat-o el așa. Ia, măi, și tu, ca să stai liniștit în spital o lungă vreme. Ce să fac, am stat”, a mărturisit Busu. Acesta face referire la ediția difuzată în 29 ianuarie, când a stat pe canapea cu Cătălin Măruță, confirmat pozitiv chiar a doua zi.

Florin Busuioc, probleme grave de sănătate 

Busu nu a fost ferit de probleme de sănătate în trecut. În urmă cu doi ani, acesta a suferit un infarct miocardic sever, chiar pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova. Actorul a stat internat atunci în spital aproape o lună şi i-au fost montate două stenturi la inimă. Date fiind aceste considerente, Busu a fost internat două săptămâni în spital în momentul în care a contactat Covid. 

Foto: Facebook

Iată cu cine împarte apartamentul și patul Vlad Gherman, după despărțirea de Cristina

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre