Simona Ionescu / Redactor Șef

Dragoș Dolănescu a luat o decizie radicală. Fiul lui Ion Dolănescu a făcut anunțul

Dragoș Dolănescu a luat o decizie radicală. Fiul lui Ion Dolănescu a făcut anunțul
Dragoș Dolănescu, unul dintre fiii inegalabilului cântăreț Ion Dolănescu, a dat o veste care a uimit întreaga țară.

A luat o hotărâre surprinzătoare pentru toți fanii lui Ion Dolănescu dar și pentru toată familia. Ce vrea să facă Dragoș Dolănescu.

Dragoș Dolănescu a luat o decizie radicală. Fiul lui Ion Dolănescu a făcut anunțul

Și, totuși, casa lui Ion Dolănescu, se vinde. E vorba de conacul cântărețului pe care Dragoș l-a moștenit după ce acesta a trecut în neființă, după un lung proces cu Ionuț Dolănescu. Bărbatul spune că această superbă casă de vacanță o va înstrăina, pentru că nu are cum să o îngrijească, fiind plecat din România.

”Nu pot păstra vila din Sinaia, este degradată, mi-ar trebui în jur de 100.000 de euro ca să o aranjez, nu am acești bani. Așa că am scos-o la vânzare în urmă cu 6 luni. Deja am persoane interesate”, a spus Dragoș Dolănescu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

S-a găsit deja și persoana potrivită

Dragoș Dolănescu s-a mișcat foarte repede și a găsit și un cumpărător. Se pare că e vorba de un român cu dare de mână, unul dintre fanii lui Ion Dolănescu, care se află în America.

”Este vorba despre un român stabilit în America, el dorește să o cumpere. Este foarte încântat de imobilul cu 15 camere și grădină, cu atât mai mult cu cât a îndrăgit și muzica tatălui meu. O să o vând cu 500.000 de euro, este foarte spațioasă, se poate transforma într-un han”, a mai spus Dragoș.

Dragoș speră să ajungă președintele țării

În acest moment Dragoș Dolănescu trăiește în Costa Rica. Politician cunoscut, dar fără casă proprietate personală, el speră să ajungă președintele țării. ”Locuiesc cu chirie, cu soția și cu băieții mei, Ion și Darius. Din suma pe care o voi primi pe vilă le voi cumpăra case și celor trei copii ai mei, ca amintire de la bunicul lor”, a mai adăugat Dragoș, pentru Impact.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre