Simona Ionescu / Redactor Șef

Dragostea, la cote încinse în familia Beckham. Romeo mai îndrăgostit ca niciodată!

Dragostea, la cote încinse în familia Beckham. Romeo mai îndrăgostit ca niciodată!
Romeo Beckham a postat o fotografie romantică cu el și iubita sa Mia Regan.

Fiul lui David și Victoria Beckham, în vârstă de 17 ani, a distribuit o fotografie cu el sărutându-i delicat fața iubitei sale. Modelul în vârstă de 17 ani, apare cu o mână pe umărul lui Romeo, în timp ce zâmbește către cameră. Romeo a descris fotografia simplu, cu un emoticon cu inimă.

El și Mia postează adesea câte un selfie îndrăgit de fani, în care apar adesea unul în brațele celuilalt pe conturile de Instagram.

Băieții familiei Beckham

Adolescentul a postat, de asemenea, o poză cu el alături de frații săi (Brooklyn în vârstă de 21 de ani și Cruz în vârstă de 15 ani), într-o zi petrecută alături de tatăl lor David.

David Beckham, în vârstă de 45 de ani, a fost primul care a postat imaginea familie și a descris-o cu textul emoționant: „Nimic mai minunat ca un tată care se conectează cu fiii lui. Vă iubesc băieți”.

Mai devreme în acea noapte, Romeo a distribuit o poveste drăguță pe Instagram Storys în care tatăl și fratele său Brooklyn râdeau.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre