Simona Ionescu / Redactor Șef

Dramă în familia Kardashian. Medicii au reușit să salveze viața copilului

Dramă în familia Kardashian. Medicii au reușit să salveze viața copilului
Vedeta din The Kardashians este acasă după ce trupa soțului său, Travis Barker, a anunțat că amână datele turneului din cauza unei „probleme familiale urgente”. Vestea a căzut ca un trăsnet peste fanii artistului, în timp ce admiratorii iubitei sale soții și-au făcut griji pentru aceasta, mai ales că știu că este însărcinată.

Trupa lui Travis Barker, Blink-182, a amânat mai multe concerte din turneul său european pentru ca toboșarul să se poată ocupa de o „problemă familială urgentă”. Acesta a luat primul avion spre casă. Kourtney Kardashian este mamă a trei copii și îl așteaptă pe al patrulea, cu soțul ei, însă a avut probleme.  Din fericire, medicii au reușit să salveze viața copilului, drama în familia Kardashian de care se temeau toți, fiind acum de domeniul trecutului.

Kourtney Kardashian a ajuns la spital, având probleme cu sarcina. Medicii au reușit să evite la limită o naștere prematură

O sursă a declarat pentru People că Kardashian, în vârstă de 44 de ani, a avut o problemă de sănătate: „Ea se simte mai bine. Ea este fericită că și Travis s-a întors acasă”.

Dramă evitată: medicii au reușit să salveze viața copilului Kardashian

Kourtney Kardashian a dezvăluit întâmplarea pe Instagram, într-o postare emoționantă. „Voi fi veșnic recunoscătoare medicilor mei incredibili pentru că au salvat viața copilului nostru. Îi voi fi veșnic recunoscătoare soțului meu, care s-a grăbit să vină lângă mine din turneu pentru a fi alături de mine în spital și a avea grijă de mine după aceea, stânca mea. Și mamei mele îi mulțumesc că m-a ținut de mână în toată această perioadă.

Fiind o persoană care a avut trei sarcini foarte ușoare în trecut, nu eram pregătită pentru grija de a mă grăbi la o operație fetală urgentă. Nu cred că cineva care nu a trecut printr-o situație similară poate începe să înțeleagă acest sentiment de frică. Am o înțelegere și un respect cu totul noi pentru mamele care au fost nevoite să lupte pentru copiii lor în timpul sarcinii.  Lăudat să fie Dumnezeu. Ieșirea din spital cu băiețelul meu în burtică și în siguranță a fost cea mai adevărată binecuvântare”, a scris vedeta.

Kardashian și Baker, familie numeroasă

Kourtney Kardashian și soțul ei, toboșarul Travis Baker așteaptă cu nerăbdare să li se nască primul copil împreună.

În timp ce Travis Barker este deja tată a trei copii ( el având un fiu, Landon, în vârstă de 19 ani, pe fiica Alabama, în vârstă de 17 ani și fiica vitregă Atiana, în vârstă de 24 de ani, toți cu fosta sa soție Shanna Moakler), Kardashian, are trei copii mici (fiii Reign Aston, 8 ani, și Mason Dash, 13 ani, plus fiica Penelope Scotland, 11 ani) cu fostul ei partener, Scott Disick. Cei doi așteaptă acum să vină pe lume, la termen, primul lor copil împreună, un fiu.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre