Simona Ionescu / Redactor Șef

Dramă la Hollywood: Kim Kardashian și Kanye West pun punct poveștii lor. Cum vor împărți averea de milioane de dolari

Dramă la Hollywood: Kim Kardashian și Kanye West pun punct poveștii lor. Cum vor împărți averea de milioane de dolari
Kim Kardashian și Kanye West formează unul dintre cele mai celebre cupluri de la Hollywood. Relația lor a fost mereu expusă în social media, în presă și la televizor până la cele mai intime detalii.

Dramele din familia lor au creat controverse de-a lungul timpului. Kim Kardashian și Kanye West au fost de multă vreme subiectul diverselor discuții și bârfe. În ultima vreme, căsnicia lor scârțâia din ce în ce mai tare și se pare că în cele din urmă, s-a ajuns la divorț, potrivit presei americane.

Kim Kardashian a angajat un avocat specializat în divorț

Se spune că vedeta din Keeping Up With The Kardashians a „terminat-o” cu soțul ei rapper, care locuiește la ferma din Wyoming și „nu plănuiește” să se reunească cu Kim în Los Angeles.

Presa americană scrie că „divorțul este iminent” pentru cuplul de la Hollywood. Kim Kardashian a angajat-o pe Laura Wasser, o avocată specializată în divorțuri, mai ales pentru vedete. Bârfele care circulă în mediul online spun că, Kim a încetat să mai poarte verigheta, iar Kanye locuiește la ferma sa de 14 milioane de dolari.

„Mențin totul discret, dar au terminat. Kim a angajat-o pe Laura Wasser și sunt în discuții de soluționare. Kim a făcut în așa fel încât Kanye să meargă acolo [Wyoming], să poată trăi vieți separate și să rezolve în liniște lucrurile, pentru a se separa și divorța. A terminat tot”, a mărturisit o sursă apropiată celor doi.

Kim a fost un mare susținător al soțului ei, mai ales legat de problemele sale de sănătate mintală, dar se pare că acest sprijin a ajuns la o destinație finală.

„Acum acest divorț se întâmplă pentru că Kim a crescut foarte mult. Este serioasă în privința examenului de barou și în a deveni avocat, este serioasă în ceea ce privește campania de reformă a închisorii. Între timp, Kanye vorbește despre candidatura la președinție și spune despre multe alte nebunii. Ea doar s-a săturat de asta”, a mai dezvăluit sursa.

Kanye West, iritat de stilul de viață al familiei Kardashian

Alte zvonuri spun că Kanye West a devenit din ce în ce mai iritat de stilul de viață al familiei Kardashian și îl incomoda atmosfera dintre membrii familiei. Kanye ar fi etichetat, de asemenea, emisiunea Keeping Up With The Kardashians drept „insuportabilă” și a spus că încearcă să se distanțeze de familie.

„Este complet iritat de întreaga familie … El nu vrea să mai aibă nimic de-a face cu ei”, a mărturisit un prieten al familiei.

Se crede că Kanye a apărut la fastuoasa petrecere de aniversare a 40 de ani a lui Kim din Tahiti pentru doar o zi, dar a plecat de acolo cu prima ocazie.

„A apărut târziu și a plecat devreme, nu va apărea în niciuna dintre fotografiile lor de pe Instagram. Tot ce a făcut a fost să aducă holograma tatălui ei Robert Kardashian, apoi a ieșit de acolo cât de repede a putut”, a spus sursa.

Kim Kardashian vrea să păstreze casa din California

Principalul motiv în discuțiile de soluționare a divorțului este deținerea unei proprietăți. Se pare că, Kim dorește ca Kanye să predea casa lor din Calalbasas, California.

Au plătit 40 de milioane de dolari pentru proprietate și apoi încă 20 de milioane de dolari, renovând-o după cum au dorit, cu un design minimalist, care a fost descris ca „o oază de puritate și lumină”.

„Kim încearcă să-l determine pe Kanye să-i predea casa din Calabasas, pentru că acolo se află copiii și acolo cresc. Aceasta este casa lor. Ea deține tot terenul și loturile adiacente din jurul casei, dar Kanye deține casa propriu-zisă. Amândoi au pus mulți bani în renovarea ei”, a dezvăluit sursa.

Exclusiv. Unde au evadat Răzvan Simion și iubita sa după Revelion. Un bărbat i-a dat de gol

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre