Simona Ionescu / Redactor Șef

Drama tânărului care a câștigat un Lamborghini la loto

Drama tânărului care a câștigat un Lamborghini la loto
Când a aflat că biletul lui a fost cel câștigător, și că poate avea în garaj un Lamborghini, a crezut că nu există noroc mai mare. A simțit că toată viața lui se schimbă.

La finele anului trecut, Grant Burnett, un tânăr de 24 de ani, din Denny, Falkirk, s-a ales cu marele premiul al loteriei la care a participat cu un bilet de 99 de cenți. Un singur bilet a cumpărat și acesta s-a dovedit a fi marele premiu: un Lamborghini de 160.000 de lire sau 100.000 de lire bani cash. Nu a stat pe gânduri, a ales mașina. Tânărul în vârstă de 24 de ani a declarat că obținerea super mașinii, un Lamborghini Huracan de 201 cai putere, de-a dreptul i-a schimbat viața.

Foto: msn.com

Tânărul a fost filmat în timp ce stropea cu șampanie mașina și spunea companiei care organizase loteria, Click Competitions că premiul i-a „schimbat viața”.

Marele premiu, distrus în câteva săptămâni

Dar, la scurt timp după ce a câștigat, au apărut zvonuri online conform cărora Burnett,  care a ales super mașina în locul a 100.000 de lire sterline în numerar – a distrus premiul la doar câteva săptămâni după ce l-a condus acasă.

Totul a fost dat în vileag de internauții care l-au acuzat că a făcut „liniuțe” și așa și-a avariat super mașina. Un utilizator de rețele sociale a postat o fotografie a mașinii zdrobite, cu o legendă: „Trei săptămâni mai târziu… ”. O imagine online arăta capota și panoul frontal complet distruse, cu o zgârietură mare lângă o roată din spate.

„Mi-am distrus Lamborghini-ul de 160.000 de lire sterline la mai puțin de o lună după ce l-am câștigat online cu un bilet de 99 de cenți. Sunt devastat”, a anunțat tânărul pe rețelele de socializare. Grant Burnett s-ar putea să nu aibă bani ca să repare mașina.

Imaginile cu mașina zdrobită au fost postate pe rețelele sociale de altcineva. Grant a respins afirmațiile potrivit cărora ar fi accidentat mașina după ce ar fi concurat cu alți șoferi, cu viteze de peste 150km /h. De asemenea, tânărul, a insistat că nu a fost vinovat de accident și că toate distrugerile au apărut după ce mașina sa a fost acroșată din spate.

El a ripostat, postând: „Mașina s-ar fi distrus dacă aș fi lovit bariera la acea viteză. Toți sunt invidioși pentru că niciunul dintre ei nu deține una (n.r. o astfel de mașină puternică). Mă bucur doar că sunt bine. Doar un pic inflamat”, citează The Sun.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre