Simona Ionescu / Redactor Șef

Drama teribilă. Artistul a lăsat lumea în stare de șoc. A intrat la radio și a anunțat decesul bebelușului

Drama teribilă. Artistul a lăsat lumea în stare de șoc. A intrat la radio și a anunțat decesul bebelușului
Drama teribilă. Bebelușul de doar 5 luni s-a stins, în brațele părinților. Celebrul artist și-a dat seama că ceva nu e în regulă cu micuțul.

Cunoscutul actor și rapper american Nick Cannon a șocat întreaga lumea cu anunțul său. Acesta a dezvăluit printre lacrimi amare că și-a pierdut fiul.

Nick Cannon, fost soț al celebrei Mariah Carey cu care are doi copii, gemeni, anunță că fiul său, Zen, în vârstă de 5 luni, a murit în weekend. Cauza: o tumoră malignă pe creier.

„E greu.  Și îl am pe terapeutul meu aici, care ne-a ajutat să trecem prin asta”, a dezvăluit Cannon, în vârstă de 41 de ani, în episodul de marți din „The Nick Cannon Show”, emisiunea pe care o găzduiește. Mama copilului este modelul Alyssa Scott.

Actorul își amintește cum a început totul. Copilul a început să tușească. „A avut această respirație atipică, dar nimic nu prevestea că ceva e în neregulă”, a spus Cannon.  „Dar am vrut să-l duc la medic pentru un control al sinusurilor și al respirației. Ne-am gândit că va fi un simplu control de rutină”.

La medic, mama copilului, modelul Alyssa Scott, a aflat că micul Zen suferă de hidrocefalie, ca o complicație a unei tumori pe creier despre care Cannon a spus că era malignă. Bebelușul a fost operat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

Luna trecută, în preajma Zilei Recunoștinței, lucrurile s-au înrăutățit. Dintr-odată Zen nu mai era receptiv, zâmbitor. „Tumora a început să crească foarte repede”, a spus Cannon. ”În acest weekend mi-am propus să petrec mai mult timp cu Zen. Ne-am trezit duminică și am mers la ocean cu el și Alyssa. Apoi a trebuit să mă întorc la New York pentru spectacol. Am primit un telefon în timp ce eram în drum spre aeroport, să mă întorc la Zen”.

Și drama s-a întâmplat. Copilul s-a stins, deși părinții săi au apelat la cei mai buni medici din lume și ar fi avut acces la orice terapie de nouă generație. Din păcate, nimeni nu l-a putut ajuta pe Zen.

Nick Cannon, tată de mulți copii

Pentru Nick Cannon, Zen, născut în urmă cu șase luni, a fost al șaptelea copil. Pe 17 iunie 2021, Cannon a devenit tatăl gemenilor Zion și Zillion pe care-i are  cu DJ Abby De La Rosa, 30 de ani. De asemenea, actorul mai are o pereche de gemeni, Monroe și Moroccan, în vârstă de 10 ani, cu fosta sa soție, Mariah Carey.

În decembrie 2020, actorului i s-a mai născut un copil cu Brittany, cea cu care a început să se întâlnească în timpul despărțirii sale de Mariah în 2015. Cei doi s-au despărțit definitiv în 2020, deși au fost văzuți în noiembrie 2020 ținându-se de mână în timp ce părăseau un restaurant din Malibu, scrie Today.com.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre