Simona Ionescu / Redactor Șef

Ducu Bertzi, în culmea fericirii. Și-a strâns în brațe cei mai buni prieteni

Ducu Bertzi, în culmea fericirii. Și-a strâns în brațe cei mai buni prieteni
Festivalul Național de Folk „Vama de la munte“ se organizează anual în ultimul weekend din luna iulie, coordonator artistic fiind maestrul Ducu Bertzi.

Prima ediție a festivalului național de folk Vama Buzăului a strâns anul acesta nume sonore. Ducu Bertzi a fost extrem de bucuros.

Ducu Bertzi, în culmea fericirii. Și-a strâns în brațe cei mai buni prieteni

30 și 31 iulie au fost două zile perfecte pentru Ducu Bertzi, coordonatorul artistic al festivalului de folk desfășurat la Vama Buzăului, una dintre cele mai frumoase comune din județul Brașov. Marele artist a fost extrem de mândru de ceea ce a ieșit și a postat pe contul său de socializare și o fotografie cu doi dintre cei mai buni prieteni ai săi de o viață.

E vorba de Cristi Minculescu și Magda Pușcaș. “Bucuria revederii. Prieteni de peste 40 de ani. Magda Pușcaș, Cristi Minculescu, Ducu Bertzi la Vama Buzăului”, a explicat Ducu Bertzi. Chiar dacă au trecut atâția ani, cei trei arată formidabil și par că au descoperit secretul tinereții fără bătrânețe.

Ducu Bertzi și-a cunoscut soția într-o benzinărie de cartier

Adorat de doamne și domnișoare, Ducu Bertzi și-a cunoscut marea dragoste la 31 de ani, într-o benzinărie de cartier. El a povestit pentru Ego ce reprezintă soția pentru el și cât de îndrăgostit e de cei doi nepoți, Iza, în vârstă de 7 ani, și Dominic, de 5 ani. „Avem o căsnicie fericită, de 33 de ani.

Am cunoscut-o într-o benzinărie, unde am așteptat câteva ore, era coadă foarte mare. Cel mai mult mi-a plăcut la ea, așa, de la distanță, că era tare descurcăreață, că se ocupa de mașină, știa să bage benzină, să alimenteze. M-a atras stilul ei practic. Dar, era și foarte frumoasă, să fim serioși!

Am intrat cu ea în vorbă, iar la plecare am întrebat-o timid dacă îmi poate da numărul de telefon de fix, pe atunci nu erau telefoane mobile. Înainte de a mi-l nota, mi-a spus: ”Am o fetiță din prima căsnicie”. Credea că renunț, probabil. Mi-a plăcut mult doza ei de sinceritate și am căutat-o, evident.

Pe fiica ei, Maura, am crescut-o de la trei ani, e ca fiica mea. Iar eu și Theodora avem împreună un fiu, Rareș, ambii au crescut ca frații. (…) „Sunt foarte atașat de nepoți, dar și ei mă iubesc. Și Iza și Dominic se simt atrași de scenă, de muzică și de chitară, deși momentan sunt la nivel de zdrăngănit”, a mărturisit marele artist.

Sursă foto: ego, instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre