Simona Ionescu / Redactor Șef

După ce a încasat umilințe de la Ana, apar tensiuni între el și nașul copilului cu Corina. Partea bună: face bani grei!

După ce a încasat umilințe de la Ana, apar tensiuni între el și nașul copilului cu Corina. Partea bună: face bani grei!
Astrele i s-au aliniat lui Laurențiu Reghecampf și, după ce a pus capul în pământ la vorbele grele ale Anamariei Prodan, care l-a umilit că aducea mai puțini bani în casă decât ea, acum are șansa să își ia revanșa.

Antrenorul care va fi în curând tată de băiat pentru a treia oară, ar putea pleca de la Universitatea Craiova la finalul acestui sezon. El a primit două oferte extrem de bine plătite, în zona arabă, scrie ProSport.ro. Reghecampf e ofertat de o echipă din Qatar și de una din Arabia Saudită, amândouă propunerile fiind extrem de tentante din punct de vedere financiar, dar și sportiv. Ambele au ca obiectiv să lupte la titlu și să ajungă în fazele superioare ale Ligii Campionilor Asiei.

Mihai Rotaru și Laurențiu Reghecampf urmează să poarte o discuție decisivă în privința viitorului tehnicianului la echipă, la finalul sezonului.

Reghecampf nu a reușit să facă performanță cu oltenii

Prezența lui Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică nu le-a fost de bun augur oltenilor. Universitatea Craiova a ratat toate obiectivele interne, iar acum au început să apară informații despre problemele de la club.

Amintim că FANATIK a scris că Laurențiu Reghecampf va fi dat afară de Mihai Rotaru și că în locul său va fi adus Mirel Rădoi, cu care ar exista deja un acord. Ulterior, acționarul majoritar al oltenilor a infirmat ipoteza:

„Sunt povești cu Rădoi! Asta nu înseamnă că nu poate fi noul antrenor, la un moment dat”.

Oferte din zona Arabă, dar și de la FCSB

Surse au dezvăluit pentru ProSport că, patronul Mihai Rotaru a fost dezamăgit de parcursul echipei, dar nu ar vrea să renunțe, neapărat, la Laurențiu Reghecampf. Sursa citată arată și că tehnicianul  își asumă că nu și-a îndeplinit obiectivele, dar are argumente solide, juste, care țin de lotul de jucători. El ar vrea să rămână la Craiova, însă cu condiția ca anul viitor să completeze lotul cu fotbaliști mai buni,  pentru a se lupta la titlu.

ProSport mai susține că Reghe, care a primit cele două oferte din zona arabă prin intermediari, nu a ajuns încă la negocieri directe. Apropiații lui Reghecampf susțin că acesta ar fi dorit și la FCSB.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre