Simona Ionescu / Redactor Șef

După un divorț cu scandal, vedeta anunță că se recăsătorește anul acesta! A ales 8 perechi de nași și tot showbizul românesc va fi șocat de amploarea evenimentului

După un divorț cu scandal, vedeta anunță că se recăsătorește anul acesta! A ales 8 perechi de nași și tot showbizul românesc va fi șocat de amploarea evenimentului
Anul trecut s-a încheiat cu un eveniment foarte important pentru celebrul cântăreț Alin Oprea și aleasa inimii sale, Medana. Cei doi au făcut cununia civilă.

2023 este alt moment deosebit din viața celor doi, pentru că se vor cununa în fața Domnului. Când va avea loc nunta.

Medana așteaptă cu nerăbdare să îmbrace rochia de mireasă și e mai fericită ca niciodată. Actuala soție a lui Alin Oprea a mai fost căsătorită odată, dar nu a ajuns în fața altarului. Cât privește ținutele, Medana spune că au avut grijă să le facă din timp, acestea fiind gata chiar de anul trecut. Și la capitolul nași totul este pus la punct, mirii vor avea opt perechi de părinți spirituali, nume cunoscute din România și prieteni de suflet cu Alin și Medana.

„De organizarea nunții se va ocupa Alin în totalitate. Eu îmi doresc să fiu invitat la nunta mea”

”Da, urmează și nunta mult visată. Eu nu am mai fost mireasă, nu am avut niciodată o cununie religioasă, urmează anul acesta (…) De organizarea nunții se va ocupa Alin în totalitate. Eu îmi doresc să fiu invitat la nunta mea. Singura mea preocupare vreau să fie ținutele, care deja există încă din vara trecută.

Cât despre cununia religioasă ea va fi cu multă emoție și cu nașii noștri dragi alături de noi. Avem 8 perechi de nași, (cifra infinitului) talentați, iubiți și apreciați de foarte mulți oameni. Locația este una de vis și probabil cea mai frumoasă din România la ora actuală. Pregătirile au început deja, Alin se ocupă de tot ceea ce este necesar”, a povestit Medana pentru Spynews.

„Din partea lui simt și mai multă protecție de când îi sunt soție”

Dacă până acum o iubea la nebunie, de când i-a devenit soție, Medana spune că Alin a devenit și mai protector și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru că i-a scos în cale un asemenea bărbat.

”Relația mea cu Alin a rămas neschimbată, noi fiind de la începutul relației ca doi oameni căsătoriți. Din partea lui simt și mai multă protecție de când îi sunt soție. Am știut mereu că asta ne dorim dar nu mi-am dorit să grăbesc absolut nimic pentru că totul decurgea frumos și natural”, a afirmat Medana.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre