Simona Ionescu / Redactor Șef

Dureros pentru Lidia Buble. Răzvan Simion și Daliana Răducan se pregătesc pentru marele pas

Dureros pentru Lidia Buble. Răzvan Simion și Daliana Răducan se pregătesc pentru marele pas
De când a cunoscut-o pe Daliana Răducan, Răzvan Simion s-a schimbat radical. E posibil să fie bruneta tot ce și-a dorit el de la o femeie?

Daliana Răducan și Răzvan Simion sunt mai fericiți ca niciodată, iar ultimele imagini arată că sunt pe cale să ducă relația la următorul nivel.

Daliana Răducan se pregătește pentru marele pas. Va fi cea mai grea palmă primită de Lidia Buble

Nu cu mult timp în urmă, potrivit Spynews, cei doi iubiți au fost văzuți la o terasă în compania unor buni prieteni. Până aici nimic ieșit din comun, dar Daliana a fost surprinsă când avea grijă de un băiețel superb și îi dădea să mănânce. La rândul său, Răzvan Simion își privea iubita cu multă dragoste și admirație.

Un gest demn de toată lauda, care poate duce cu gândul pe oricine că cei doi se pregătesc să devină părinți. De altfel, Răzvan a vorbit de planurile sale de viitor alături de Daliana, pe care o consideră persoana potrivită pentru el. Va fi probabil o mare palmă pe care o va primi Lidia Buble, care își dorește enorm să devină mamă cât mai repede cu putință.

„Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe”

„Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat Răzvan Simion în podcastul lui Damian Drăghici, de pe Youtube.

De ce s-a despărțit Răzvan de Lidia Buble

Anunțul despărțirii dintre Răzvan și Lidia i-a surprins pe toți, mai ales că după cinci ani de relație toți se așteptau să îi vadă în fața altarului. N-a fost să fie, iar adevărul nu-l știe nimeni cu exactitate. Sursele spun însă că artista s-ar fi săturat pentru că și-ar fi dorit să fie cerută de nevastă, iar Răzvan întârzia să-i dea inelul de logodnă.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre