Simona Ionescu / Redactor Șef

E greu de crezut ce face Marina Voica la ea în casă! Are 85 de ani și 35 de kilograme

E greu de crezut ce face Marina Voica la ea în casă! Are 85 de ani și 35 de kilograme
Marina Voica și-a îngrijorat fanii la ultima apariție. Dar una dintre cele mai iubite cântărețe ale României e la fel de tonică.

Are cinci luni de la operație și se recuperează ușor. Marina Voica s-a confruntat în ultima perioadă cu multe probleme de sănătate.

Marina Voica face totul în casă, dar în bucătărie este antitalent. Ce nu mănâncă vedeta

La 85 de ani, Marina Voica și-a păstrat stilul inconfundabil și pare că nimic nu o poate dărâma. Vedeta a trecut prin probleme grave de sănătate în ultima perioadă, dar a reușit să învingă boala. A slăbit însă extrem de mult și a ajuns la greutatea de 36 de kilograme. Recent, celebra cântăreață și-a lansat cartea “Fantezie și umor…”, la biserica Sfânta Parascheva din Câmpina. Chiar dacă avea o stare de spirit excelentă, a fost de nerecunoscut.

 

„Nu sar niciodată peste micul dejun”

Marina Voica a explicat că are extrem de multă grijă de ea și nu sare niciodată peste micul dejun. E un obicei pe care l-a luat din Rusia și l-a păstrat toată viața.

„În România nu e ca în Rusia. Aici oamenii sar peste micul dejun, beau doar cafea și fumează și gata! Așa făcea și soțul meu, cafea și țigară… și s-a dus! Eu nu sar niciodată peste micul dejun.  Orice ar fi, mănânc puțin dimineață: un ou, gem, unt, pâine toast. Pun în prăjitorul de pâine întotdeauna câte două felii. Sunt la 5 luni după operație, nu uitați! Nu țin regim.

Stomăcelul meu nu primește mai mult, eu vreau să mă îngraș, am slăbit și poate cer prea mult de la organismul meu să revină la normal. Sunt doar 4-5 luni de la operație. Am 36 kg și când mă urc pe cântar, de obicei,  o zecime din kilogram, nu mai iau în greutate. Mă cântăresc, nu prea crește, fiindcă ceva trebuie făcut mai mult decât doar alimentar”, a declarat artista.

„Nu știu să fac griș cu lapte”

Faptul că nu ia deloc în greutate are probabil legătură cu faptul că Marina Voica nu mănâncă niciodată mâncarea cu pâine. Există și o explicație: e convinsă că i-ar strica gustul. Pe de altă parte, vedeta spune că adoră grișul cu lapte, însă nu știe să-l prepare.

„Nu mănânc pâine în afară de două felii. Nu pot, nu mănânc mâncare cu pâine, stric gustul mâncării dacă mai mănânc mâncare cu pâine. Mama mea era disperată că nu mâncam pâine. Dacă e pâinea bună și proaspătă pot mânca o franzelă întreagă! Mama mea nu m-a trimis niciodată după pâine…”

E greu de crezut ce poate să facă o femeie atât de firavă la vârsta de 85 de ani. Povestește fascinant: „Acasă fac aproape totul singură! Tocmai ce mi-am schimbat becul de la baie! Eu fac foarte multe chestii singură, în casă, dar nu în bucătărie! Nu știu, în bucătărie sunt antitalent!

Nu știu să fac griș cu lapte deși sunt moartă după grișul cu lapte! Eu îmi fac singură picturile de acasă, ador să pictez! Cartea mea pe care am lansat-o este o capodoperă, trebuie să o citiți! Altceva nu știu să fac decât să cânt!”, a afirmat Marina Voica pentru Ciao.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre