Simona Ionescu / Redactor Șef

Ea încasează cei mai mulți bani de la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Suma e uluitoare

Ea încasează cei mai mulți bani de la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Suma e uluitoare
Mai e puțin timp până când va avea loc premiera emisiunii "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Ce sume au primit vedetele.

Au acceptat provocarea de a merge în Republica Dominicană fără să știe ce le așteaptă. Dar toată lumea speră că va intra în posesia premiului de 40.000 de euro.

Lidia Buble, cea mai bine vedetă plătită de la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Câți bani îi intră în buzunar

Jurnaliștii de la Playtech – Impact.ro au aflat ce sume au cerut vedetele care au acceptat să participe la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Sursele spun că cea mai mare sumă ar fi luat-o Lidia Buble, care încasează 5000 de euro pe fiecare săptămână. La rândul lor, Giani Kiriță și Bia Kalifa ar încasa în jur de 2.500 de euro pe săptămână.

Nici Cristi Mitrea nu stă rău la capitolul finanțe, pentru că el ar primi 2.000 de euro pentru fiecare săptămână de competiție. Vedetele care au mers în Republica Dominicană sunt Lidia Buble, Anisia Gafton, Tania Popa, RUXI, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriță, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu și Cornel Palade.

„Nu vreau decât să vă gândiți la mine din când în când și să-mi trimiteți toată energia bună pe care o aveți”

Cu puțin timp înainte de a pleca în Dominicană, Lidia Buble le-a transmis un mesaj fanilor și i-a rugat să-i transmite energie bună.  „Am o veste să vă dau, o veste care sper să vă surprindă într-un mod tare plăcut și pentru care sper să vă bucurați cel puțin la fel de mult cum m-am bucurat eu. Urmează să plec, pentru două luni, două luni și ceva din țară. Este ultima dată când o să mai vorbim, pentru că toate conturile mele vor rămâne în grija lui Alex.

Mă duc să-mi înfrâng niște temeri, să-mi cunosc limitele. Sunt curioasă de ce voi descoperi acolo. Nu vreau decât să vă gândiți la mine din când în când și să-mi trimiteți toată energia bună pe care o aveți, pentru că asta am să fac și eu”, a transmis atunci Lidia Buble.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre