Simona Ionescu / Redactor Șef

Ed Sheeran a devenit tătic! Ce nume ciudat a ales pentru micuța nou născută

Ed Sheeran a devenit tătic! Ce nume ciudat a ales pentru micuța nou născută
Cherry Seaborn, soția lui Ed Sheeran a născut săptămâna trecută o fată frumoasă și sănătoasă, cu un nume foarte neobișnuit. Cântărețul a împărtășit noutățile cu fanii săi pe Instagram.

Cherry Seaborn și Ed Sheeran și-au întâmpinat săptămâna trecută fiica, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Mândrul tată în vârstă de 29 de ani a împărtășit fericit știrile cu cei 31,3 milioane de fani de pe contul său de Instagram. Într-un mesaj plin de dragoste, cântărețul roșcat a dezvăluit că el si soția sa sunt „complet îndrăgostiți de ea” și se simt „în al nouălea cer”, dar în același timp și-a rugat urmăritorii să îi respecte intimitatea.

 „Ello! Un mesaj rapid de la mine, deoarece am câteva știri personale pe care am vrut să le împărtășesc cu voi…Săptămâna trecută, cu ajutorul unei echipe uimitoare, Cherry a născut-o pe frumoasa și sănătoasa noastră fiică – Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Suntem complet îndrăgostiți de ea. Atât mama, cât și bebelușul se descurcă uimitor și suntem în al nouălea cer. Sperăm că ne puteți respecta confidențialitatea în acest moment. Vă dorim multă dragoste și ne vom vedea când va veni timpul, Ed x”, a scirs artistul pe rețelele de socializare.

Ed Sheeran a ținut sarcina soției sale secretă

Cuplul a păstrat sarcina în secret pe cât posibil, întrucât nu au comunicat public veștile, până la nașterea fiicei lor. În cele din urmă, Ed a confirmat zvonurile despre sarcină care circulau pe internet.

Carantina a oferit cuplului o scuză pentru a sta departe de lumina reflectoarelor. Ed și Cherry au menținut povestea lor romantică discretă. S-au căsătorit într-o ceremonie privată la casa lor din Suffolk, de Crăciun în anul 2018.

Ed Sheeran plănuia să își facă un tatuaj cu fiica sa

Cântărețul plănuia să-și facă un tatuaj pentru a marca sosirea fiicei sale, potrivit tattoo artistului său. Kevin, care deține Kevin Paul Tattoo Studio în Derby, a dezvăluit că Ed plănuise să își facă un tatuaj când urma să se nască copilul său.

Artistul, care a lucrat la tatuajele de pe corpul lui Ed din anul 2012, a crezut că va opta pentru un tatuaj special pe spate.

„El a planificat de mult timp să își facă tatuaje pentru copiii săi. A fi tată este ceva despre care a vorbit mereu și cel mai important lucru din viața sa. Ed nu a spus ce gen va avea copilul, dar sunt sigur că va fi cel mai fericit indiferent dacă este un băiat sau o fată. Cred că își va face un tatuaj pe spate. El are deja acoperit pe jumătate spatele, dar a păstrat tatuajele private, deoarece toate sunt lucruri personale”, a spus Kevin.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre