Simona Ionescu / Redactor Șef

Ed Sheeran, gest șocant când a aflat că soția e bolnavă de cancer. Abia acum s-a aflat

Ed Sheeran, gest șocant când a aflat că soția e bolnavă de cancer. Abia acum s-a aflat
„Unii oameni scriu un jurnal...”, dezvăluie soția lui Ed Sheeran, despre ce s-a întâmplat cu acesta în momentul în care a aflat că ea este bolnavă.

Soția lui Sheeran, Cherry Seaborn, a dezvăluit că solistul a scris șapte piese în doar patru ore după ce a aflat diagnosticul de cancer.  Luna trecută, producătorul de succes, în vârstă de 32 de ani, a dezvăluit că soția sa, Cherry, a fost diagnosticată cu o tumoare în timpul sarcinii cu al doilea copil.

Soția lui Ed Sheeran se confruntă cu cancerul

Deși cântărețul și iubita sa din copilărie au ținut secretul sarcinii la acea vreme, el le-a spus urmăritorilor săi de pe Instagram că cuplul era afectat de „frică, depresie și anxietate”, deoarece Cherry a fost diagnosticată cu o tumoare pe care nu ar fi putut-o trata decât după naștere. Acum, într-un documentar special  Disney+, cuplul a dezvăluit totul. Noul documentar îl arată pe Ed plângând, în timp ce își amintește momentul în care a aflat despre diagnosticul crunt al soției sale.

Ed Sheeran a dispărut 4 ore ca să facă asta

De asemenea, documentarul o surprinde pe Cherry, în vârstă de 30 de ani, vorbind pe larg pentru prima dată despre lupta ei cu această boală, arată Daily Mail. În noul documentar, ea spune: „Pe scurt, am fost diagnosticată cu cancer la începutul anului, ceea ce a fost o nenorocire imensă, dar m-a făcut să reflectez masiv asupra mortalității noastre”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sheeran Japan (@sheeranjapan)

Despre lupta împotriva cancerului, ea a adăugat: „Îi spuneam lui Eds, nu aș fi fost niciodată de acord să fac așa ceva înainte – niciodată, niciodată, niciodată – dar m-a făcut să mă gândesc tot anul acesta, dacă aș muri, ce percepție vor avea oamenii despre  pe mine? Ce am de gând să las în urmă?  Într-adevăr, până în acest nu m-am gândit niciodată: S-ar putea să mor.

Am primit diagnosticul de tumoră și a doua zi, Eds a coborât în ​​subsol și a scris șapte cântece în patru ore. Unii oameni scriu un jurnal și își transmit emoțiile prin scris, dar Eds, dacă se întâmplă ceva cu adevărat intens, va merge și va scrie un cântec”. Ed Sheeran a explicat în continuarea spuselor soției sale: „Muzica a fost întotdeauna ca o terapie pentru mine.  A fost o modalitate de a-mi face ordine în  gânduri și sentimente încă de când eram copil și chiar funcționează”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre