Simona Ionescu / Redactor Șef

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, afectați grav de lipsa concertelor. Cine le-a dat bani să-și plătească datoriile

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, afectați grav de lipsa concertelor. Cine le-a dat bani să-și plătească datoriile
Pandemia de coronavirus le-a adus grave probleme și proaspeților căsătoriți Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Cei doi au probleme financiare.

Au încercat din răsputeri să se descurce așa cum au putut de când pandemia de coronavirus a oprit toate spectacolele. Ce soluții au găsit Edward Sanda și Cleopatra Stratan.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, afectați grav de lipsa concertelor. Cine le-a dat bani să-și plătească datoriile

La fel ca mulți colegi de breaslă, Cleopatra Stratan și Edward Sanda trec prin mari probleme din cauza lipsei spectacolelor și a concertelor. Dar cei doi au reușit să nu se lase afectați de această situație delicată și au început să fie din ce în ce mai activi pe zona de online.

Iar colaborările de aici le-au băgat bani în buzunar. În plus, cei doi spun că se liniștesc atunci când compun, iar melodiile lor ajung mereu în trending. Când situația a fost însă mai gravă, părinții le-au sărit imediat în ajutor cu tot ce au avut nevoie.

„Când am auzit ca am concert pe 5 decembrie i-am mulțumit lui Dumnezeu”

„Sincer, cu toate ca vedem si noi ce se întâmplă în lume, încercăm sa ne detasam de toata energia negativa. Când stam unul cu altul și compunem și face muzica, este o terapie. Ne ajuta foarte mult. Nu mai zic de iubirea. Azi când a sunat telefonul, credeam ca visez.

Când am auzit ca am concert pe 5 decembrie i-am mulțumit lui Dumnezeu. (…) S-a resimțit de la început pandemia în ceea ce ține de financiar. E bine ca mai avem colaborări în online și am acoperit cumva cheltuielile.”, a declarat Edward Sanda.

Potrivit declarațiilor unui organizator de eveniment, Cleopatra Stratan este una dintre cele mai scumpe apariții pe scenă. Fiica renumitului cântăreț Pavel Stratan își păstrează imaginea și ajunge la un concert să primească mai mult ca tatăl și soțul la un loc. Pentru doar 35 de minute ea ar încasa aproximativ 5000 de euro, iar succesul este garantat.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre