Cleopatra Stratan a recunoscut care sunt marile sale slăbiciuni

Cleopatra Stratan a recunoscut care sunt marile sale slăbiciuni
Proaspăt căsătorită, Cleopatra Stratan este mai fericită ca niciodată și arată extraordinar. Ce le-a spus fanilor în cea mai recentă postare.

Cleopatra Stratan e mereu alături de fanii săi, care îi cunosc fiecare pas. La ce nu poate să renunțe niciodată.

Cleopatra Stratan a recunoscut. Care sunt marile sale slăbiciuni

În cel mai recent videoclip postat pe rețelele de socializare, Cleopatra Stratan le-a spus fanilor săi care sunt marile sale slăbiciuni. Și nu, nu e vorba de Edward Sanda, ci de ceva mult mai costisitor. Adică haine, pantofi și parfumuri. “Fiecare femeie are cel puțin două slăbiciuni.

La mine sunt haine, pantofii și parfumurile. Cred că nu mai am loc de ele în dulap la cât de obsedată sunt. Și am impresia că nu-mi ajung niciodată mirosurile de care am nevoie. Pentru că folosesc diferite mirosuri, în funcție de sezon.”, a declarat fiica lui Pavel Stratan.

Cine îl îmbrăcă pe Edward Sanda

Pasionat de modă este și soțul Cleopatrei, Edward Sanda, care are și un stilist care știe ce i se potrivește cel mai bine. Este vorba de prietenul său, cântărețul Randi, care a afirmat că i-a făcut un Edward un stlyling ieșit din comun. Lucru recunoscut și de Sanda. Cei doi băieți au făcut deliciul prietenilor din online cu replicile lor, fanii apreciindu-i pentru tot ceea ce reușesc să facă în viață.

Cleo și Ewdard, nuntă de poveste

Cleopatra și iubitul său, Edward și-au unit destinele în această vară, pe 14 august, iar nunta a fost cu adevărat una de poveste. Pentru cea mai frumoasă zi din viața ei, Cleo a ales o rochie simplă, tip furou, lungă, cu bretele subțiri și spatele gol, în care a arătat ca o adevărată prințesă.

Sanda a optat pentru costum clasic, care l-a făcut un mire extrem de elegant. Cununia a avut loc în aer liber, iar invitații s-au distrat până dimineața. În locul clasicului tort de nuntă, invitații s-au îndulcit cu o prăjitură uriașă, în formă de inimă.

Sursă foto: instagram