Cleopatra Stratan și Edward Sanda au un mare of. Ce își doresc și nu pot avea

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au un mare of. Ce își doresc și nu pot avea
Sunt fericiți că au devenit soț și soție, dar totuși Cleopatra Stratan și Edward Sanda au o dorință imensă pe care, cel puțin deocamdată, nu și-o pot împlini.  

Au toată viața înainte și planuri mari. Dar în acest moment le lipsește ceva. Ce spun Cleopatra și Edward.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au un mare of. Ce își doresc și nu pot avea

Într-o discuție cu fanii de pe Instagram, Cleopatra le-a mărturisit că își dorește foarte mult un cățel. Din păcate însă, faptul că stau la bloc îi împiedică să-și îndeplinească această mare dorință.

„Nu avem un cățeluș, dar ne dorim un cavapoo. Dar cred că ne vom lua peste câțiva ani. Pentru că în apartament nu putem să-l ținem”, a spus fiica renumitului cântăreț Pavel Stratan.

Cleopatra nu a vrut să-și schimbe numele

Cu puțin timp în urmă, Cleopatra și Edward au făcut cununia religioasă la Chișinău, doar în prezența preoților și a părinților. O nuntă atipică, iar fanii celor doi au fost neplăcut impresionați când au văzut că cei doi nu au avut nași, iar mireasa nu a purtat voal. Mai mult, Cleopatra nu a dorit nici măcar să-și schimbe numele. Drept urmare, tânăra le-a răspuns acestora pe contul său de socializare la anumite întrebări.

„Să-mi spună cineva unde scrie cum trebuie să arate o rochie de mireasă potrivită pentru o nuntă”

„Să știți că simplitatea e greu de găsit… Să-mi spună cineva unde scrie cum trebuie să arate o rochie de mireasă potrivită pentru o nuntă. Așa mi-am dorit să fie. În primul rând, m-am gândit la confort și libertatea de a o purta. Cine a zis că mireasa trebuie să fie îmbrăcată într-o rochie cu 100 de straturi, cu trei metri de trenă și cu voal de kilometri?”, le-a spus Cleopatra Stratan internauților, pe contul său de Instagram.

La cununia civilă însă, situația a fost alta. Evenimentul a avut loc la un centru de evenimente din Ilfov, iar cei 100 de invitați s-au distrat pe cinste. Potrivit Click, cea care a prins buchetul de mireasă a fost Anastasia Sandu, solistă și fostă concurentă a emisiunii The Four.

Sursă foto: click, instagram