Simona Ionescu / Redactor Șef

El este adevăratul Ștefan Bănică jr.! Va trebui să vă obișnuiți

El este adevăratul Ștefan Bănică jr.! Va trebui să vă obișnuiți
Adevăratul Ștefan Bănică jr. are 18 ani, și este elev la Liceul Jean Monet, în Capitală. Așchia nu sare departe de trunchi, iar Ștefan Bănică jr. duce mai departe tradiția. După bunicul și tatăl său și el vrea să devină actor. Deși e la liceu, ia de câțiva ani cursuri de actorie.

E talentat și la muzică, și la dans, precum părintele lui. De anul trecut joacă la Teatrul de Comedie, unde și-a câștigat singur rolul „Roger” din piesa “Totul în grădină”.
Marele actor și cântăreț Ștefan Bănică a fost el însuși Bănică jr. cât trăia cel care i-a dat viață. Acum nu mai e junior, are trei copii fabuloși, doi băieți și o fată. Adevăratul Ștefan Bănică jr.  este, însă, fiul lui cel mare, primul născut.

În vârstă de 18 ani, tânărul Bănică s-a pus serios pe treabă. A apărut și pe scenă, aproape de ziua lui, împreună cu celebrul său tată.  Face cursuri de actorie, dar în final, va da la facultate pentru a studia serios această meserie – artă.


Exclusiv. Andreea Esca dă din casă. E incredibil ce a ajuns să facă mama ei

Absolut uluitoare Raquel Welch, la  80 de ani! Să vedeți cum arată o divă adevărată


Fiu-miu, Ştefan, are 17 ani, vrea să se facă actor. E frumuşel – dar nu-i mai băgaţi în cap treaba asta! Are o sensibilitate şi un bun-simţ, pictează frumos. Sfatul meu pentru el a fost ăsta: „Dacă vrei să faci meseria asta, fă-o pentru profesie, doreşte-ţi să fii actor, nu vedetă!” E o mare diferenţă! (…) Ştefănel îmi spune unele lucruri, altele le ţine pentru el. Depinde”, povestea seniorul într-un interviu, acum aproximativ un an.

Cine e mama lui Ștefan Bănică jr.

Mama lui Radu Ștefan a fost singura relație a marelui artist fără nicio legătură cu showbiz-ul. Camelia Constantinescu a fost iubita artistului vreme de cinci ani, timp în care i-a și dăruit primul lui copil, pe Radu Ștefan, născut pe 7 februarie 2002. După despărțire, băiatul a rămas în grija mamei care, între timp, și-a refăcut viața alături de alt bărbat.

Extrem de discretă, de-a lungul timpului, aceasta a ieșit în evidență doar când a cerut în instanță mărirea pensiei alimentare pentru fiul său, solicitare respinsă însă. Dar, așa cum reiese din postările băiatului, tatăl și fiul au o relație împlinită, Bănică senior fiind extrem de implicat în cariera primului său născut.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre