Simona Ionescu / Redactor Șef

Ema Uta, umilită de Alex Bodi. Poză cu el gol în pat, alături de o alta femeie, scăpată pe net

Ema Uta, umilită de Alex Bodi. Poză cu el gol în pat, alături de o alta femeie, scăpată pe net
Invitată într-un podcast, recent, Ema Uta dădea de înțeles că este singură și că logodnicul ei Alex Bodi e istorie. Mai spunea că dezamăgirile au întărit-o și că și-a găsit ajutorul în Dumnezeu ca să treacă mai departe. Prin urmare, apetisanta machioză a plecat în vacanță, singură, fix acolo unde se află și fostul ei logodnic Alex Bodi.

O șatenă foarte tânără e protagonista unei imagini fierbinți pe care Alex Bodi a „scăpat”-o pe internet, direct din dormitor. E el, gol în patul mare, dezbrăcat complet, alături de noua lui dragoste, dezbrăcată și ea, cu formele apetisante și profilul perfect la vedere. Scena pare una de „după”, protagoniștii își trag sufletul după o partidă de amor, scroll-ând telefoanele mobile.

Ema Uta, umilită de Alex Bodi în Mykonos

În aprilie, într-o noapte romantică, pe plajă, Bodi a cerut-o pe Ema Uta în căsătorie. I-a pus pe deget un inel superb cu diamante, iar mai târziu vorbea și că își dorește copii. El are deja două fiice, una adolescentă, din relațiile anterioare. Cu fata cea mare este acum în vacanță în Mykonos, insula grecească a distracției.

Oricât de tare susține Ema Uta că Alex Bodi e parte din trecutul ei acum, nu a răbdat și a plecat și ea în vacanță. Din toate insulele arhipelagului elen nu a găsit pe Mediterana alta pe placul ei decât Mykonos. În timp ce Alex Bodi distribuie imagini cu fiica sa, plaja, palmierii, micul dejun și apa albastră a piscinei în care înoată, Ema Uta nu se lasă mai prejos și distribuie și ea clipuri despre cum și-a petrecut noaptea.

Ba chiar și o poză cu celebrele DJ-ițe spaniole Mestiza. Care au pus muzică, noaptea trecută, în Scorpios. Acesta e cel mai în vogă club de pe litoralul mykonian. Inclusiv fosta lui Gabi Bădălău, rusoaica Daria, a frecventat intens locul după ce bărbatul, care a dus-o acolo în vacanță, i-a dat papucii. Presa mondenă scrie că make-up artista vedetelor ar urma să se întâlnească cu un milionar ca să continue vacanța în doi.

Poza cu Bodi și șatena, dezbrăcați, scăpată pe net

Alex Bodi știe cum să se răzbune, și asta s-a văzut de-a lungul timpului în relația cu fostele sale iubite. O face cu un soi de finețe. Ema Uta a fost de-a dreptul umilită de afacerist.

Conștient că logodnica lui din luna aprilie i-a luat urma în Mykonos, a „scăpat” pe net o fotografie cu el și șatena cu forme atent desenate, în pat, dezbrăcați, cu așternuturile șifonate, cu mușchii lui atent lucrați la sală la vedere, la fel ca și posteriorul apetisant al partenerei. Imaginea e capturată în reflexia ei din oglinda imensă de deasupra patului în care se află. Mai mult, Alex Bodi și-a însoțit imaginea cu una din melodiile celebre ale lui Michael Jackson, Liberian Girl.

Cine e „fata liberiană” din patul lui Alex Bodi

Dacă bărbatul a distribuit fotografia incendiară cu ei doi în pat în urmă cu aproape 24 de ore, tânăra nu a răbdat nici ea să își semnaleze prezența. A distribuit, tot pe Instagram Story, cu două ore în urmă, o imagine din holul resortului de lux unde e cazat Bodi. Și a indicat locația, un fel de „aviz amatoarelor”, nu de alta, dar ca să se știe exact unde a petrecut noaptea incendiară.

Caterina Ciorbă și-a marcat locul unde a petrecut noaptea: resortul unde e cazat Alex Bodi în Mykonos (Instagram)

Potrivit Canacan, noua parteneră a lui Alex Bodi este Caterina Ciorbă, o tânără de 20 de ani din Republica Moldova, care pe rețelele sociale se prezintă drept „blogger” și spune că duce „viața reală a unei păpuși Bratz” (n.r.. – Bratz sunt o serie de păpuși produse de MGA Entertainment. Au un cap mare și ochi foarte mari, buze pline, nas aproape inexistent și foarte multe perechi de pantofi).

Noua iubită a lui Alex Bodi spune că este „blogger” (Instagram)

Fată talentată, la vârsta majoratului a lansat și o piesă, prezentă pe Spotify și Apple Music. Conform informațiilor pe care le mai împărtășește cu cei peste 508.000 de urmăritori, locuiește în Dubai, dar ultima postare, o sesiune foto incendiară, e realizată în București, după cum a menționat.

Presa mondenă scrie că Bodi și Caterina s-ar fi cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni și că, în curând, frumușica va împlini 21 de ani, urmând, pare-se, o petrecere de pomină, în Mykonos.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre