Simona Ionescu / Redactor Șef

Eminem, hărțuit, ani de zile, de un fan. Cum a vrut să îl omoare

Eminem, hărțuit, ani de zile, de un fan. Cum a vrut să îl omoare
Imagini din viața reală a lui Eminem, filmate abuziv în conacul său, au ajuns în public, după ce un bărbat a pătruns prin efracție. Au fost niște scene de coșmar. Străinul i-a spus: „Sunt aici pentru a te ucide”.

Matthew David Hughes, în vârstă de 27 de ani, a fost acuzat de pătrundere prin efracție și distrugere cu intenție a bunurilor. El este acuzat că a pătruns în casa lui Eminem într-o comunitate închisă din Clinton Township, chiar lângă Detroit, în miezul nopții de 5 aprilie.

Poliția spune că Hughes (foto) a folosit o cărămidă pentru a sparge o fereastră a conacului lui Eminem în timp ce rapperul dormea. Eminem, al cărui nume real este Marshall Mathers, s-a trezit cu Hughes în casa lui. În primă fază a crezut că ar fi nepotul său. Hughes, despre care poliția spune că a fost neînarmat, ar fi spus rapperului că este acolo să-l omoare.

Poliția a declarat că mai multe unghiuri de filmare surprinse de camerele de securitate l-au arătat pe Hughes în incintă pentru „destul de mult timp”. Hughes a fost arestat în iunie anul trecut pentru încălcarea a două proprietăți din Michigan, inclusiv una din fostele case ale lui Eminem.  El a fost arestat pentru încălcare de proprietate și condamnat la 90 de zile de închisoare.

Incident similar petrecut anul trecut

Intrusul acuzat că a pătruns, în aprilie, în conacul lui Eminem și că ar fi amenințat că îl va ucide a fost surprins anterior pe o cameră cu sonerie, încercând să pătrundă într-una din fostele case ale rapperului, anul trecut. Eminem nu mai deținea casa în acel moment și se crede că a vândut-o cu doi ani înainte.


Mădălina Ghenea surprinsă în cele mai neașteptate ipostaze. Vedeți ce poate să facă

Dezvăluiri șocante despre viața copiilor unui mare star: Jackie Chan


Hughes a fost filmat inițial încercând să deschidă ușa din față și apoi a fost surprins de o altă cameră. La un moment dat, a apărut să sune la sonerie și apoi a așteptat calm în fața ușii. Proprietarul a declarat poliției în acel incident că Hughes a spus că „îl cauta pe fratele său, Marshall”.

Lui Hughes i s-a spus să plece, dar mai târziu a fost găsit ascuns lângă poarta proprietății. Ulterior a fost arestat pentru încălcarea proprietății și condamnat la 90 de zile de închisoare. Filmările au reapărut săptămâna aceasta în timp ce Hughes se confrunta cu instanța de judecată pentru cel mai recent incident, care a avut loc din aprilie.

Ce spune poliția

Detectivul din Clinton Township, Dan Quinn, a depus mărturie miercuri, în timpul unei ședințe judecătorești, demonstrând că mai multe unghiuri ale filmărilor de securitate l-au arătat pe Hughes în incintă „destul de mult timp” înainte de a urca pe fereastra spartă.

Rapperul (foto), care are o avere de 210 milioane de dolari, s-a trezit în jurul orei 4 dimineața, pe 5 aprilie, după ce a auzit că alarma de securitate s-a declanșat când Hughes ar fi spart o fereastră. Când a mers să investigheze, Eminem a spus poliției că l-a găsit pe Hughes stând în sufrageria sa.

Ofițerul care a răspuns apelului de urgență în acea noapte, Adam Hackstock, a mărturisit că a sosit pentru a-l găsi pe Hughes luptându-se cu un paznic în afara conacului. „Când domnul Mathers l-a întrebat de ce este acolo, domnul Hughes i-a spus că este acolo să-l omoare”, a spus Hackstock în timpul audierilor.

Piesă despre fanii obsedați

Eminem este binecunoscut pentru piesa sa „Stan” din 2000, care spune povestea unui fan extrem de zelos care devine un stalker pe nume Stanley „Stan” Mitchell.

Cântecul influent de unde provine termenul „cultură stan”, care descrie fanii dedicați ai vedetelor celebre. Piesa este o poveste de avertizare pentru fanii despre a nu lua tot ceea ce spune idolul lor la propriu. În versuri, Eminem dezvăluie modul în care personajul Stan începe să-i scrie mai multe scrisori, peste trei versuri, unde devine mai obsedant și mai furios când nu primește un răspuns de la vedetă.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre