Simona Ionescu / Redactor Șef

Episodul „Halatul, cât costă halatul?” în variantă americană, cu un Jack Nicholson la o paradă de modă

Episodul „Halatul, cât costă halatul?” în variantă americană, cu un Jack Nicholson la o paradă de modă
În vârstă de 87 de ani, vedeta de la Hollywood și-a îngrijorat prietenii încă de acum aproape un an, când aceștia au aflat cum își petrece timpul. Se pare că actorul a ales să ducă o viață destul de ieșită din comun. Iar apariția de la Paris a reușit să îi bulverseze pe cei care îl cunoșteau.

Încă de la începutul anului, presa străină scria că legenda Hollywood-ului, în vârstă de 87 de ani, trăiește singur într-un conac estimat la cinci milioane de dolari și obișnuiește să se plimbe prin casa sa de 3.303 mp. Motiv pentru care prietenii au ajuns să fie îngrijorați. Exact asta au avut în minte cei care au organizat apariția lui Jack Nicholson la parada de modă Balenciaga de la Paris. A fost de-a dreptul un episod „Halatul, cât costă halatul?” în variantă americană.

Așa a arătat „Jack Nicholson” la parada organizată de casa de modă Balenciaga, la Paris, zilele trecute (Instagram, Ney York Times)

Episodul „Halatul, cât costă halatul?” în variantă americană

Cu o oră înainte de prezentarea de modă a colecției Balenciaga pentru primăvara 2025, desfășurată luni seara la Paris, Jack Nicholson a ieșit din hotelul Scribe purtând un halat alb și papuci de hotel, ținând în mână un pahar de gin și un trabuc. A urcat într-o limuzină albă care îl aștepta, pentru a se îndrepta spre spectacol. Ochelarii de soare îi acopereau ochii, părul său era dezordonat, iar zâmbetul său inconfundabil îi era larg pe față.

La sosirea la show-ul Balenciaga, a fost întâmpinat cu onorurile cuvenite unei celebrități de talia sa. Așa dezordonat, s-a plimbat prin primul rând, ușor amețit, pozând cu entuziasm pentru fotografi și făcând selfie-uri. A răspuns la apelativul „Jack” cu un zâmbet permanent pe fața sa. În final, așa în halatul de hotel, a fost așezat la masa uriașă care a servit drept podium pentru show, alături de Nicole Kidman, Lindsay Lohan, Salma Hayek Pinault, Katy Perry și Anna Wintour.

Cum a apărut Jack Nicholson la parada de modă

În realitate, totul a fost o punere în scenă. Tehnic vorbind, dezvăluie New York Times, zâmbetul lui Jack Nicholson nu era natural. Dinții erau falși, realizați de un expert în efecte speciale dentare, iar buzele și obrajii săi erau proteze din silicon modelate și lipite pe fața lui Elliot Joseph Rentz, un artist de machiaj și performance cunoscut de cei 1,3 milioane de urmăritori pe Instagram drept Alexis Stone, alter-ego-ul său când se deghizează.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexis Stone (@thealexisstone)

Artistul a petrecut șase ore pentru a se transforma din bărbatul de 30 de ani care este într-un Jack Nicholson din perioada sa de glorie, de la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000. Protezele îi acopereau întreaga față și gâtul, iar pe dedesubt purta un costum cu perne și un corset special, pentru a oferi imaginea siluetei celebrului actor. Halatul pe care îl purta era brodat cu „Balenciaga Hotels” sub un logo cu cinci stele.

Pentru a da credibilitate totală personajului, s-a creat inclusiv un parfum special. Celebrul parfumier John Stephen a încercat să surprindă esența olfactivă a lui Jack Nicholson abia ridicat din pat după o noapte „lungă”, încercând să se „dreagă” cu un pahar cu alcool. „A fost conceput să miroasă a scrumieră udă”, a dezvăluit Rentz.

Actorul Jack Nicholson s-a izolat în casă

În vârstă de 87 de ani, Jack Nicholson apare rar în public și nu a mai jucat într-un film din 2010. Surse apropiate actorului au afirmat că acesta preferă să se izoleze în conacul său din Mulholland Drive, părând să evite realitatea. În timp ce casa a devenit sanctuarul său, prietenii săi își doresc ca acesta să iasă la lumină.

Ajuns la 87 de ani, actorul Jack Nicholson s-a retras din viața publică și trăielște izolat în conacul său imens (Instagram)

Actorul, care a fost cândva un afemeiat, își petrece acum tot timpul stând în acasă și are interacțiuni sociale limitate, reduse, în principal, la familia sa.

În cele mai recente imagini, Jack Nicholson apare foarte gras, mâncând fast-food

„A spus clar că locuința sa este castelul său. Dar oamenii își doresc doar să iasă din casă și să apară, pentru a-i asigura măcar că este bine”, declarau sursele pentru presa americană, la începutul acestui an.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri