Simona Ionescu / Redactor Șef

Eric Clapton iese la atac și combate vaccinarea. Ce spune despre injectarea sa

Eric Clapton iese la atac și combate vaccinarea. Ce spune despre injectarea sa
Și vedetele cred în teoria conspirației. Iar unele din ele nu doar că sunt convinse de cele afirmate, dar au declanșat o adevărată propagandă în a-i convinge și pe alții.

Eric Clapton combate vaccinarea cu propriul exemplu. Starul rock s-a declarat de la început sceptic în legătură cu vaccinurile împotriva COVID-19. Acum lansează vorbe grele împotriva siguranței vaccinului. El  susține că a avut o „reacție dezastruoasă” după ce și-a administrat vaccinul AstraZeneca. Reacția a fost așa de gravă încât s-a temut că nu va mai putea cânta vreodată.

Celebrul rocker a criticat „propaganda” cu privire la siguranța vaccinului, susținând că a suferit efecte secundare alarmante după vaccinarea împotriva COVID-19, scrie Daily Mail. Legendarul chitarist, era sceptic și înainte. El  a spus că mâinile și picioarele sale au devenit „inutile” – ceea ce i-a provocat temeri că nu va mai cânta niciodată.

Eric Clapton combate vaccinarea

Într-un mesaj adresat producătorului său de muzică, el a spus: „Am luat prima doză de AZ [AstraZeneca] și am avut imediat reacții severe care au durat zece zile”. Eric Clapton a atacat „propaganda” cu privire la siguranța vaccinului, susținând că a suferit efecte secundare alarmante după administrarea vaccinului împotriva COVID-19.

Artistul de 76 de ani a spus că „s-a recuperat în cele din urmă”, dar a suferit „reacții dezastruoase” și la șase săptămâni după ce a făcut a doua doză. El a adăugat: „Mâinile și picioarele mele erau fie înghețate, amorțite sau arzătoare. Și cam inutile timp de două săptămâni, mă temeam că nu mă voi mai cânta niciodată. Nu ar fi trebuit să mă apropii niciodată de ac. Dar propaganda a spus că vaccinul este sigur pentru toată lumea”, a spus Eric Clapton.

Muzicianul, care are emfizem, și-a încheiat e-mailul către magnatul italian de muzică Robin Monotti Graziadei, spunând: „Am fost un rebel toată viața mea, împotriva tiraniei și a autorității arogante, ceea ce avem acum”. Clapton a criticat guvernul la începutul acestui an într-un cântec anti-lockdown numit Stand And Deliver. Piesa a fost realizată în colaborare cu Van Morrison, care este, de asemenea, un critic al restricțiilor.

Sursa foto: Instagram

Români, vi se pregătește ceva! Alege Rețeta Națională

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre