Simona Ionescu / Redactor Șef

Este Otilia Bilionera 100% naturală? S-a aflat secretul vedetei

Este Otilia Bilionera 100% naturală? S-a aflat secretul vedetei
Dumnezeu i-a dat Otiliei Biblionera tot ce a putut mai bun, dar artista a avut mereu grijă de imaginea ei. Și nu s-a uitat la bani când a fost vorba de câte un retuș...

Are extrem de mulți fani care o apreciază enorm, nu doar pentru talentul pe care-l are, dar și pentru sinceritate. Ce a spus Otilia Bilionera.

Este Otilia Bilionera 100% naturală? S-a aflat secretul vedetei

În cadrul unei emisiuni, Otilia Bilionera a lăsat totul deoparte și a pus cărțile pe masă. Cântăreața a mărturisit ce intervenții estetice a avut și spune că a ales să-și facă implant mamar în Turcia. Dar nu doar atât, ea obișnuiește să-și facă injecții cu botox, nu doar la frunte ci și la ochi, dar și micropigmentare pentru buze, sprâncene, pleoapele superioare și inferioare. Cât au costat?

„Doar buzele mele sunt naturale. Atât”

„Implanturi, 3.000 de euro, în Turcia. Anual îmi fac două mezoterapii, 300 de euro e una, și un botox pe frunte și la ochi, în jur de 300-400 de euro. De patru ani fac. Buzele mele sunt naturale. Atât”, a spus Otilia Bilionera, potrivit Cancan.

Artista a rămas cu mari probleme de sănătate după Survivor

A acceptat să meargă în cel mai dur show, însă nu s-a gândit niciodată că-și va pune sănătatea în pioneze. Dar cântăreața e optimistă și spune că a început să se simtă din ce în ce mai bine, pentru că ține regim și se ține de tratament.

„Eu încă mă refac. Nu știu cum am putut să mă îmbolnăvesc atât de urât. Dar îmi revin. Sunt din ce în ce mai bine.

Țin regim, iau tratament. Nu mă mai doare stomacul atât de tare. Nu mai am grețurile alea. E spre bine. Sunt acasă și pot să mă îngrijesc corespunzător. În afară de infecţia urinară cu care, practic, am plecat în competiţie, acolo m-am ales cu ulcer de la antibioticele luate pe stomacul gol şi cu ceva probleme cu ovarele din cauza frigului pe care îl înduram în timpul nopţii”, s-a destăinuit frumoasa artistă.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre