Simona Ionescu / Redactor Șef

Este uluitor cum a murit prietenul lui Cabral, când toți au crezut că a scăpat

Este uluitor cum a murit prietenul lui Cabral, când toți au crezut că a scăpat
16 iulie 2021 va rămâne mereu în sufletul lui Cabral. Ziua neagră în care și-a pierdut un bun prieten. Prezentatorul e în stare de șoc.

Doar 32 ani. Atât avea prietenul lui Cabral, un motociclist înrăit, care a murit în urma unui accident rutier.

Este uluitor cum a murit prietenul lui Cabral, când toți au crezut că a scăpat

Un accident cumplit i-a curmat viața vineri, 16 iulie 2021 lui motociclistului Cristian Predoi, unul dintre bunii prieteni ai lui Cabral. Tânărul, în vârstă de doar 32 de ani, se afla pe drumul județean din Saru Dornei când a pierdut controlul motocicletei din cauza drumului ud, s-a lovit de o mașină și a ricoșat într-un gard de lemn. La auzul veștii, Cabral a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„M-a sunat prietenul meu, Ionuț. Să-mi spună că prietenul nostru, Cristi Predoi, nu mai este”

„Mă dau pe moto de fix 23 de ani. Și-mi place mult. Mult. Mult. Dar de fiecare dată când mă întreabă cineva dacă să se apuce de moto… îi spun că mai bine să nu. Să NU. SĂ NU. Cristi a construit foarte mult pe moto în România. Și nu numai. A educat, a povestit, a explicat… a transpus din emoție în video și text, a pus în limbaj universal bucuria de a trăi pe două roți.

A făcut toate astea cu pasiune, cu mândria de a fi unul dintre cei puțini, cu orgoliu și cu avânt. Ne-am întâlnit enervant de des, la toate chestiile moto mișto… dar și la toate prostiile moto. Din România și până în Portugalia, din Spania și Grecia și până în Bulgaria, în șei de mici lingurițe de 400 și până la balaurii mari.

L-am luat la mișto de fiecare dată când am avut un cap de ață de care să mă leg. M-a luat la mișto de fiecare dată când și-a dorit, că n-avea nevoie de capete de ață… și le găsea singur. M-a sunat prietenul meu, Ionuț. Să-mi spună că prietenul nostru, Cristi Predoi, nu mai este. S-a dus prin alte lumi, așa cum a și trăit, pe două roți.

Sper să fie mai bine unde ai ajuns acum, omule. Să te odihnești în altă șa, pe altfel de drumuri. Condoleanțe familiei. Condoleanțe lumii moto de la noi, am pierdut un om mișto, mișto de tot. Drum lin, Cristi”, a scris Cabral, pe pagina sa de Facebook.

A intrat în stop cardio respirator în drum spre spital

La început, nu părea să fie ceva extrem de grav. Un echipaj SMURD sosit la fața locului i-a acordat lui Cristi primul ajutor. Acesta putea vorbi, ba chiar le-a arătat medicilor locurile dureroase. Din nefericire însă, în drum spre Spitalul Municipal din Vatra Dornei, i s-a făcut rău și a intrat în stop cardio-respirator.

După zeci de minute în care medicii s-au chinuit să-l resusciteze, inima lui a cedat. „Păcat! Când l-au preluat colegii era conștient, arăta ce îl doare. Probabil că a avut o hemoragie internă și a intrat în stop cardio-respirator la spital. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace”, a declarat personalul din partea ISU „Bucovina” Suceava.

Cristi Predoi a pus bazele publicației online Pe motoare

Prietenul lui Cabral s-a născut în Otopeni, lângă București și a urmat cursurile Universității București, specializarea Jurnalism și Științele Comunicării. Pasionat de motociclete, cea mai recentă aventură a sa a fost în Alpi, unde a condus un BMW R18. El este și cel care a pus bazele unei publicații online foarte apreciate, Pe motoare, unde a scris timp de optani.

De-a lungul vieții a călătorit pe motor din Siberia în Asia Centrală și America de Sud pentru a se documenta. Cristi ar fi urmat în scurt timp să lanseze un reportaj video despre călătoria lui din Alpi. „Sfârșitul. M-am simțit atât de bine cu BMW R18 și MTR Tour.

Această motocicletă mi-a oferit o altă perspectivă, nu doar concentrându-mă pe performanță, bucurându-mă și de vederile pitorești din Alpi, și băieții m-au făcut să înțeleg ce înseamnă „fă turul corect”. Patru zile, 2.000 de kilometri, noi prieteni. Mă întorc acasă în seara asta și încep să sortez filmările și să pun totul la punct pentru un reportaj video”, a scris acesta la începutul lunii iulie 2021, pe o rețea de socializare.

Sursă foto: ziarul de iasi

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre