Simona Ionescu / Redactor Șef

Este vestea momentului. Alex Bodi s-a întors în brațele fostei!

Este vestea momentului. Alex Bodi s-a întors în brațele fostei!
A sărbătorit ieșirea din închisoare în brațele Emei Uta, acum Alex Bodi a lăsat-o cu ochii în soare.

Alex Bodi nu se dezminte. Îi place să revină la fostele iubite. Acum a făcut primul pas spre o împăcare cu o divă celebră.

Este vestea momentului. Alex Bodi s-a întors în brațele unei celebre iubite

Alex Bodi se mișcă repede și reușește să le facă pe fostele iubite să se întoarcă în brațele lui. Cum reușește, doar el știe, dar mai întotdeauna îi iese. E adevărat că nu i-a mai surâs norocul cu Bianca Drăgușanu, care e mult prea îndrăgostită de Gabi Bădălău, dar cine știe ce le rezervă viitorul…

Sursele spun că, acum, afaceristul s-a despărțit de machioza Ema Uta, pentru că nu a putut să o uite pe Daria Radionova. Cu care, se pare că s-a împăcat. Ce i-a de gol? Amândoi s-au etichetat în același loc, la Londra.

”În prima zi ne-am întâlnit din coincidență. Dar ieri, într-adevăr, am vorbit, ne-am întâlnit, am ieșit la cină împreună, pentru că suntem doi oameni maturi, am stat de vorbă și am lămurit anumite aspecte între noi. Asta nu înseamnă că suntem împreună sau ne-am împăcat. Nu mai există nicio urmă de negativitate, suntem doi oameni maturi și vom vedea ce ne oferă viitorul. Foarte simplu”, a spus Alex Bodi pentru Click.ro.

„Prefer să nu comentez nimic despre întâlnirea noastră. Este mai bine așa. Știu că este un om bun. Mai departe, depinde ce vrea Dumnezeu. Vom vedea”, a spus Daria Radionova pentru sursa citată.

Daria s-a despărțit recent de iubitul care i-a dat și un inel de logodnă, cântărețul arab Pooyan Mokhtari.

Aceasta nu este singura ciorbă reîncălzită pe care a mâncat-o Bodi. În afară de Daria, și Iulia Sălăgean, Oana Marica și Bianca Iordache au fost îngăduitare și i-au mai dat o șansă musculosului cercetat într-un dosar de trafic de persoane și substanțe interzise.

Daria și-a găsit mașina făcută praf

Focoasa Daria nu e tocmai în cea mai bună stare după ce și-a găsit mașina încrustată cu 2 milioane de pietre swarovsky distrusă, pe o stradă din Londra. Nimeni nu știe încă cine a făcut un asemenea gest necugetat, dar un lucru e sigur: roșcata nu se lasă și va afla adevărul.

Și ca să urgenteze toate lucrurile, aceasta a anunțat că cel care-i va da detalii ce o pot ajuta, va fi recompensat cu 5.000 de lire. Până când această problemă va fi rezolvată, ea se va relaxa, probabil, și va uita de toate necazurile din ultima perioadă, în brațele lui Bodi.

Și, cine știe, poate că de data asta lucrurile vor merge bine și vom asista la o nuntă ca-n povești.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre