Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Anamaria Prodan, lovitură de grație pentru Reghe și iubita sa, Corina. Îl implică pe Luca

Exclusiv. Anamaria Prodan, lovitură de grație pentru Reghe și iubita sa, Corina. Îl implică pe Luca
Divorțul dintre Anamaria Prodan  lși Laurențiu Reghecampf, cel de-al doilea soț al ei, este încă în desfășurare, ca și restul proceselor pe care cei doi și le-au intentat. Impresara nu ratează nicio ocazie să îi arate cine e șefa.

Separarea dintre antrenor și impresară s-a consumat inclusiv cu scene violente în stradă, cu vorbe grele aruncate public, dar și cu implicarea copiilor. Cât au fost o familie, imaginea era a unei căsnicii perfecte, cu toți copiii la comun, fetele Anei, fiul lui Reghe, copilul pe care îl aveau împreună trăind în iubire, ca frații. După separare, lucrurile s-au mai schimbat, însă Anamaria Prodan are grijă să puncteze unde doare mai tare.

Mesaj înduioșător pentru Luca

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf tocmai își aniversează ziua de naștere, iar fosta sa mamă vitregă a fost prima din familie care l-a felicitat public. Nu tatăl, nu mama, nu actuala iubită a tatălui, Corina. Anamaria Prodan a fost prima care a postat pe rețelele sociale un mesaj aniversar înduioșător. „La mulți ani minunați, băiatul meu frumos!”, a scris Anamaria Prodan în postarea ei în care l-a etichetat  pe fiul cel mare al fostului ei soț, antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a fost prima din familie care l-a felicitat pe Luca Reghecampf de ziua lui

Până  la ora redactării acestui articol tatăl băiatului nu i-a făcut nicio urare publică.

Poveste de dragoste cu o gimnastă

Luca Reghecampf a împlinit 22 de ani. Anul trecut, de ziua lui, primul care l-a felicitat a fost tatăl său, Laurențiu Reghecampf, care a distribuit un carusel de patru imagini cu  primul său născut.

Luca Reghecampf și Asiana Peng formează, de peste un an, un cuplu

Luca, ce locuiește cu mama sa, Mariana Pfeiffer, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Asiana Peng, fostă gimnastă olimpică din lotul național al României. S-au îndrăgostit unul de altul și, de peste un an, formează un cuplu. Tânărul a dus-o pe Asiana vara trecută în Germania, ca să-i cunoască mama. Apoi, cu toții au petrecut o scurtă vacanță în Republica Dominicană.

Luca a venit și el des la București și i-a cunoscut familia Asianei. Mama este româncă, tatăl chinez.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre