Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Cât s-a îngrășat Lidia Buble? A fost forțată să recunoască

Exclusiv. Cât s-a îngrășat Lidia Buble? A fost forțată să recunoască
Lidia Buble a primit, în sfârșit zacuscă! Și brânză și dulceață și alte cele. A venit mama la ea cu bunătăți. Ocupată să țină o gospodărie cu mulți copii, femeia a reușit să pună și conserve pentru la iarnă, inclusiv pentru fetele și băieții plecați din cuibul familial. Cui credeți că i-a mai adus merinde de casă, ieri, doamna Buble?! E super celebru și el!

„Dar… am mare noroc că mama mea ajunge mâine în Capitală și nu numai că îmi aduce zacuscă, dar eu o voi putea strânge în brațe, Estera, iar tu nu! Mâine este rândul meu, de-abia aștept să mă întâlnesc cu mami. Tu doar vei tânji după asta! Zilele trecute, să știi că am primit și eu 3 borcane cu zacuscă.

Și ce crezi, soră dragă… În plus, față de tine, voi primi și brânză făcută de fratele meu. Iar pe lângă brânza de la mama o să primesc și tăiței. Ce dor îmi era să vină mama cu plasa de rafie. Nu m-aș mira să vină cu supă la borcan. Mă aștept să vină cu un tir, ceva. O să primesc și dulceață, o să primesc mai multe”, s-a mai lăudat Lidia Buble, pe Insta Story, ca să îi facă în ciudă surorii sale din Viena.

Mama Buble, dusă la un restaurant de fițe de copiii  realizați în București

Cu năframa pe cap, mama Buble a ajuns ieri la București, cu plasa de rafie, cum spunea fiica ei vedetă, alături de una din surori. Copiii care trăiesc în Capitală, Lidia și fratele ei mai mare, au scos-o pe mama la un restaurant de lux, ca să se revanșeze pentru zacuștile și brânza primite.

Pluralul e justificat. Lidia Buble nu e singura celebritate din clanul hunedorean care a făcut carieră la București. A primit zacuscă și bunătăți de acasă și le-a însoțit pe mamă și surori la masă, Ioșka Buble. E un detaliu care deseori e trecut cu vederea. Jurnalistul Iosif Buble este fratele Lidiei.

El este cel mai mare dintre frați și a ales o carieră la fel de impresionantă ca a surorii sale.

“Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena (14 ani), Diana (19 ani), Elisei (21 ani), eu, Estera (26 de ani), Daniel (30 de ani), Corneliu (32 de ani), Daniela (34de ani), Simion (36 de ani), Beniamin (38 de ani), Iosif (40 de ani). Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori”, spunea Lidia Buble într-un interviu.

Lidia Buble s-a îngrășat

Frații i-au reproșat Lidiei că nu mănâncă, și trăiește numai cu cafea. Iosif chiar a spus că el crede că Lidia va da iama în frigider după ce  va ajunge acasă de la restaurant. Lidia Buble a recunoscut că marele plan e să înceapă să mănânce din zacusca primită încă de aseară. „Aștept să mă duc acasă să mănând zacusca aia a mea. Am să dorm cu borcanul la cap, am să iau lingura și o să fac așa: o gură eu, o gură Bubbly”, i-a spus ea surorii.

Între timp, forțată de aceasta, care i-a reproșat că se înfometează, a recunoscut: ”Azi am mâncat de dimineață, nu am slăbit. M-am îngrășat trei kilograme!”.

E posibil ca vedeta să își fi găsit liniștea,  dar și succesul să vină la pachet cu un consum mai mare de calorii. Dragostea îngrașă?

Sursa foto: Instagram

Veste neagră despre Gerard Butler. Ce se întâmplă cu el după şapte operaţii la picior

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre