Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Ce a făcut fiica Ginei și a lui Smiley de primul ei Paște

Exclusiv. Ce a făcut fiica Ginei și a lui Smiley de primul ei Paște
Cei mai fericiți și mediatizați părinți din România au luat o decizie radicală de Paște.

Vreți să știți ce a făcut fiica Ginei și a lui Smiley de primul ei Paște? Micuța Josephine a fost dusă undeva departe de părinții ei. Este deja a doua excursie din viața puștoaicei care le înseninează zilele celor două vedete.

Prima dată, Smiley și Gina Pistol și-au dus fetița acasă la străbunica paternă. Adică la bunica lui Smiley, care a fost extrem de bucuroasă să o întâlnească pe micuță. Plus că în curtea casei bătrânești, micuța Josephine a putut să se uite la florile pomilor fructiferi și s-a bucurat de soare.

Ce a făcut fiica Ginei și a lui Smiley de primul ei Paște

Bineînțeles că a venit Iepurașul la micuța Josephine. Și a găsit-o chiar dacă nu a fost acasă. „Ștrengărița” deja a plecat în a doua sa excursie. Gina Pistol și Smiley par să se fi adaptat deja la statutul de părinți. Și-au intrat în roluri și nu mai au nicio problemă în a lua viața în piept împingând căruciorul cu micuța lor. Tot mai mobili cu fiica lor alături, Gina și Smiley au fugit la mare de Paști. S-au alăturat și ei miilor de români care respectă cu sfințenie tradiția petrecerii zilei de 1 mai pe litoral. Dar e și tradiția lor.

Iar ca totul să fie bine, Gina și-a plimbat fiica pe malul mării, ca să facă aerosoli. Iar Smiley, tătic responsabil și iubitor, a adus acasă Lumină, de la Înviere.

Semnificația datei de 1 mai pentru Gina și Smiley

Iar acum vă vom spune de ce e așa important că s-au dus Smiley și Gina Pistol la mare de 1 mai. Așa cum știți, cele două vedete formează unul din cele mai discrete cupluri din showbiz.  Mult timp nimeni nu a avut habar că sunt împreună. Au evitat să apară la evenimente mondene împreună. Lucrurile s-au schimbat la declanșarea pandemiei, când a fost evident că s-au mutat împreună. Și de aici până la venirea pe lume a micuței Josephine a fost un mic pas.

Dar pe 1 mai 2018 Gina și Smiley bifau cumva prima expunere împreună asumată în public, în România. Au fost surprinși pe terasa unui club din Mamaia, alături de prieteni. La momentul respectiv, formau un cuplu deja de un an.

Sursa foto: Instagram

Călătoria către succes a lui Leonardo DiCaprio

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre