Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Dani Mocanu a explodat: „Băi, bulangiilor!”. Escrocherii pe net

Exclusiv. Dani Mocanu a explodat: „Băi, bulangiilor!”. Escrocherii pe net
Manelistul Dani Mocanu este un personaj cu adevărat aparte în showbizul românesc. el a reușit performanța ca, la finele anului trecut, când a renunțat ( s-a văzut ulterior, că doar temporar) la manele și clipuri deocheate, să se lupte în trending, pe Youtube, cu el însuși. Niciun artist român nu a atins o asemenea performanță.

Nimeni nu a crezut vreodată că ar fi rezervat, mereu a spus ce i-a stat pe suflet, dar acum Dani Mocanu a explodat. Într-o filmare din mașina sa de lux, în timp ce aștepta un prieten, cunoscutul manelist care s-a îmbogățit în numai câțiva ani, a făcut o mare dezvăluire. El a deconspirat „afacerea TikTok” din care câștigă bani frumoși niște puști, băieți deștepți și fete deștepte, care știu cum să le ceară bani vedetelor pentru… nimic. Dani Mocanu devoalează ce fac aceștia.

Dani Mocanu a explodat

Manelistul a avut vorbe grele la adresa celor care își oferă serviciile pentru a eficientiza conturile de pe rețelele sociale ale vedetelor care „nu le prea au cu internetul”.

„Toți artiștii din România ați fost păcăliți de către cei care lucrează pentru TikTok. În sensul că v-au cerut 500 – 600 de euro. Poate chiar 1000 de euro pentru a vă obține bifa de verificare. Toți ați dat câte 600. Ați fost păcăliți! Am informații sută la sută sigure că nu se plătește niciun ban pentru a beneficia de bulina asta”, a dezvăluit Dani Mocanu.

Ceea ce spune, e adevărat. Verificarea conturilor de social media, care se finalizează cu obținerea bifei, e un serviciu gratuit. Deținătorul contului are de transmis o serie de informații care, dacă sunt corecte, sunt validate în câteva zile. Bifa albastră pe care o puteți vedea pe conturile de Instagram sau TikTok ale vedetelor certifică faptul că acele conturi sunt reale.

„Afacerea TikTok”

Cum era firesc, au apărut o serie de oameni care își oferă serviciile în a lansa cererea, în numele vedetelor care nu știu sau nu au timp să facă acest lucru singure. Este, până la urmă, o afacere ca și la intermedierile de achiziții de mașini. Unde poți să umbli singur cu actele, sau poți plăti pe cineva să facă asta în locul tău. Însă Dani Mocanu abia a aflat…

Cel mai tare s-a supărat pe Vlăduț, un personaj pe care îl nominalizează în video-ul său postat pe rețelele sociale. Acesta i-ar fi cerut 600 de euro ca să îi „rezolve” o restricție pusă de TikTok pe un video postat de manelist.  „Ce facem? Suntem cămătari cu acte? Ăsta spune așa: 600 de euro, ce, ție se pare mult? Băi, bulangiilor!”, a explodat, revoltat, Dani Mocanu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dani Mocanu (@danimocanu.oficial)

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre