Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv! Elena Băsescu, susținătoarea Anei Prodan în scandalul amantelor lui Reghecampf! Surpriză de proporții!

Exclusiv! Elena Băsescu, susținătoarea Anei Prodan în scandalul amantelor lui Reghecampf! Surpriză de proporții!
Exclusiv! Anamaria Prodan se bucură de susținere de unde nici nu se așteaptă. Cea care e trup și suflet alături de impresară este chiar fiica fostului președinte Traian Băsescu. Bruneta urmărește cu atenție dezvăluirile Anei Prodan din mediul online și se minunează la noile probe aduse împotriva amantei Corina Caciuc.

Elena Băsescu e numai ochi și urechi când e vorba de scandalul Anei Prodan cu Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a părăsit-o pe impresară pentru amantă, iar picanteriile ce ies la iveală de la o zi la alta o fascinează pe fiica fostului președinte. Și ea trecută printr-un divorț și o despărțire, probabil că îi înțelege perfect suferința impresarei.

Elena Băsescu

În miezul nopții de duminică spre luni, când Anamaria Prodan a publicat un set de poze nemaivăzute cu Corina Caciuc pe vremea când activa într-un club obscur, Elena Băsescu a fost printre primele persoane care a apreciat postarea. Semn că e geană pe orice noutate în acest scandal.

Impresara i-a transmis Corinei că dacă nu era ea, era alta în locul ei și a subliniat, printre altele, din nou, că lui Reghecampf îi place să zburde din floare-n floare.

Elena Băsescu e geană pe scandalul Prodan-Reghecampf-Caciuc

Pe lângă fiica lui Traian Băsescu, alte 20 de mii de persoane au apăsat pe butonul de „Like/inimioară” al postării cu fotografii senzaționale.

Duminca patimilor pentru Reghecampf. A încercat să se răzbune, dar i-a dat cu virgulă

Duminică a fost însă o zi nebună în telenovela fără sfârșit. De data aceasta se îngroașă gluma. Silvana Peng, „cuscra” lui Laurențiu Reghecampf, mama iubitei lui Luca Reghecampf, îi reproșează antrenorului și amantei că îi implică copiii (pe Asiana Peng și pe fratele ei, Răzvan) în afaceri lipsite de transparență și care ridică multe semnale de alarmă. Șefa firmei în care Reghe i-a băgat pe frații Peng e chiar Corina, despre care presa a scris că ar avea mari colaborări pe relația China-România – o afirmație nesusținută de dovezi, însă.

Femeia se teme ca fiica și fiul ei să nu pice în vreo capcană și, din cauză că a insistat pe lămurirea acestor aspecte, Reghe a apostrofat-o în public, scriindu-i o postare pe Instagram. În mesaj, antrenorul o acuză pe Silvana Peng că „face jocurile fostei soții”.

Întregul scandal, cu declarații în exclusivitate pentru Rețete și Vedete.ro îl găsiți AICI:

Exclusiv! Interviu cu „cuscra” lui Reghecampf: „M-a sunat pentru prima oară în viața asta, la ora 22. Mi-a vorbit pe un ton superior”

Tot pe Instagram, Reghe a publicat ieri un clip cu ecografia fetală a copilului pe care îl așteaptă, și care se va naște în primăvara acestui an. Gestul a venit imediat după ce Anamaria Prodan a anunțat că va da un nou interviu plin de picanterii.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre