Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Ideea momentului pentru Oana Roman. Va face o emisiune, la presiunea fanilor?

Exclusiv. Ideea momentului pentru Oana Roman. Va face o emisiune, la presiunea fanilor?
Oana Roman este o femeie asumată, așa a fost mereu, iar în noua ipostază în care este din nou singură, pare și mai sigură pe ea. De-a lungul timpului a vorbit deseori despre faptul că poți fi frumoasă și fără operații estetice, ea însăși fiind un exemplu în acest sens.

Aflată în vacanță, Oana Roman a profitat de inspirație pentru a le servi fanelor sale noi exemple de femei asumate și frumoase fără operații estetice și intervenții invazive. Injecțiile cu botox sau acid hialuronic nu intră în preferințele Oanei Roman. Și, convinsă că aceasta e calea optimă, vedeta vorbește despre asumarea corpului, a vâțrstei și a transformărilor interente care apar odată cu aceasta.

Cine sunt femeile pe care le laudă Oana Roman

„M-am trezit cu poza asta. Dovada vie ca poți fi absolut fabuloasă la orice vârstă. Fără operații care să te schingiuiască, fără gene de 4 metri, fără unghii de vrăjitoare. Pentru asta trebuie să ai grijă de tine, să te iubești cu adevărat și să ai clasă.

Carmen Negoiță și Dana Săvuică, printre femeile pe care Oana Roman le apreciază maxim

Lucruri care nu se pot cumpăra cu bani. Bravo doamnelor!”, a scris oana Roman pe contul ei de Instagram, unde le-a lăudat pe soția fostului primar de sector Liviu negoiță, Carmen, și pe Dana Săvuică, femeie de afaceri și realizatoare de emisiuni de televiziune.

Anca Țurcașiu este una din vedete asumate, care nu agrează operațiile estetice

Despre Anca Țurcașiu, Oana Roman are aceeași părere și o apreciază pentru modul natural în care se menține. „Altă femeie fabuloasă la orice vârstă. Fără operații schingiuitoare, fără gene de 7 metri, fără buze imense umflate cu acid. O femeie frumoasă naturală, îngrijită și deșteaptă. Pentru că pentru a fi frumos ai nevoie și de spirit.

Acestea sunt exemplele de urmat pentru fetele tinere care trebuie să știe că pot fi minunate și la 50+ dacă au grijă și nu se distrug cu intervenții de la 25 de ani”, a notat Oana Roman.

Oana Roman și-a luat angajamentul

Fanele oanei au apreciat mult postările Oanei, iar acest lucru s-a lăsat cu idei și promisiuni. „ Cred că este nevoie de o emisiune cu persoane de acest gen în care să învețe femeile cum să se păstreze feminine. Nu botul umflat, genele ca mătura, unghile de vrăjitoare, sânii supradimensionați le face mai frumoase și mai feminine.

Oana Roman a prins propunerea din zbor și a spus „Da”

Din contra…Poate e o idee de emisiune pentru tine cu invitate”, i-a scris una din urmăritoarele sale, Oanei. Aceasta a prins idea din zbor și și-a luat angajamentul: „Forte buna ideea. Voi face niște interviuri cu aceste femei care să vorbească despre ce înseamnă feminitate la orice vârstă. Sunt câteva femei minunate care arată incredibil pentru că sunt deștepte, bune, educate și au învățat să aiba grijă de ele. Chiar așa”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre